Ericsson IPv6 Day

Το πρωτόκολλο IPv6 έχει σχεδιαστεί για ένα μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη συνδεσιμότητα, καθώς η κοινωνία γίνεται Διαδικτυωμένη.


Βασικοί ομιλητές στο ‘Ericsson IPv6 Day’ ήταν ο Francois Lemarchand, Επικεφαλής, Product Line Packet Networks (PLPN) της Ericsson και υπεύθυνος για τη στρατηγική του προϊοντικού χαρτοφυλακίου και ο Michal Zakrzewski, ειδικός στα θέματα τεχνολογίας και υπεύθυνος για την

υποστήριξη των πωλήσεων της Ericsson στην Ευρώπη


Η Ericsson Hellas, πιστή στη δέσμευσή της, υποστηρίζει την ανάπτυξη του IPv6 στους πελάτες της, προσφέροντάς τους προϊόντα, υπηρεσίες και τεχνογνωσία, με περισσότερο από μια δεκαετία εμπειρία στην έρευνα, την ανάπτυξη και την υλοποίηση δικτύου IPv6. Το ταξίδι για τη μεγαλύτερη μετάβαση στην ιστορία του Διαδικτύου έχει ξεκινήσει και η Ericsson είναι στην ευχάριστη θέση να συμμετέχει σε αυτό.


Το IPv6, ‘διάδοχος’ του πρωτοκόλλου IPv4 που κυριαρχεί στο Internet σήμερα, έχει σχεδιαστεί για ένα μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη συνδεσιμότητα, καθώς η κοινωνία μετατρέπεται όλο και περισσότερο σε μια Διαδικτυωμένη Κοινωνία. Είναι ζωτικής σημασίας η άμεση υιοθέτηση του IPv6 από τους παρόχους, ώστε οι υπηρεσίες που προσφέρουν να είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πόρων του δικτύου, όπως είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση, το εύρος ζώνης (bandwidth), καθώς η σωστή προσαρμογή των υπαρχόντων τηλεπικοινωνιακών δικτύων.


Ο Francois Lemarchand, Επικεφαλής, Product Line Packet Networks (PLPN) και υπεύθυνος για τη στρατηγική του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της Ericsson, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε: «Η ταχύτατη διάδοση της ευρυζωνικότητας, σταθερής και κινητής, η ευρεία διαθεσιμότητα νέων συσκευών με απρόσκοπτη πρόσβαση στο διαδίκτυο καθώς και οι νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες λόγω νέων εφαρμογών τύπου “Machine-to-Machine” καθιστούν την ανάγκη υιοθέτησης στρατηγικού πλάνου για την μετάβαση των δικτύων των παρόχων από το IPv4 στο IPv6 είναι σήμερα περισσότερο απαραίτητη από ποτέ. Η Ericsson κατέχει ηγετική θέση στην τεχνολογία και το αναδυόμενο οικοσύστημα του IPv6 συμμετέχοντας ενεργά στους οργανισμούς προτυποποίησης IETF και 3GPP καθωρίζοντας τα πρότυπα τα οποία θα κάνουν προαγματικότητα το όραμα της διαδικτυωμένης κοινωνίας».


Επιπλέον, ο Michal Zakrzewski, ειδικός στα θέματα τεχνολογίας και υπεύθυνος για την υποστήριξη των πωλήσεων της Ericsson στην Ευρώπη, δήλωσε: «Με τη συμμετοχή μου στην ημερίδα IPv6 Day διεπίστωσα ότι στην Ελλάδα έχουν πραγματοποιηθεί αξιόλογες δράσεις και πιλοτικά προγράμματα αναφορικά με την μετάβαση στο IPv6. Αξιολογώντας τις δράσεις αυτές και με βάση το χαρτοφυλάκιο λύσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών μας, είμαι πεπεισμένος οτι η Ericsson μπορεί να βοηθήσει στην προσαρμοσμένη μετάβαση των εμπορικών δικτύων και υπηρεσιών των τηλεπικοινωνιακών παρόχων της Ελληνικής αγοράς στο IPv6 σύμφωνα με τις ανάγκες τους».


Keywords
Τυχαία Θέματα