ESET Smart Security 8

Το ESET Smart Security 8 αναδεικνύεται ως η μοναδική λύση ασφάλειας που πετυχαίνει επίδοση 100% σε δοκιμές του AV-Test.


Η ESET πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία στις δοκιμές «Self-Protection for Antivirus Software» του AV-Test. Ο ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών εστίασε στις δυνατότητες

«αυτοάμυνας» των λύσεων, και το ESET Smart Security 8 ήταν το μοναδικό προϊόν που κατόρθωσε να αποσπάσει την άριστη βαθμολογία πετυχαίνοντας επιδόσεις της τάξης του 100%.


«Στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, όταν ένα διαστημόπλοιο δέχεται επίθεση, οι ασπίδες προστασίας του βρίσκονται στο στόχαστρο, ενώ υπάρχει πάντα μία στοχευμένη επίθεση στη γεννήτρια των ασπίδων. Στον κόσμο των λογισμικών antivirus, η γεννήτρια ασπίδων προστασίας αντιστοιχεί στον πυρήνα της σουίτας ασφάλειας – στην ίδια την εφαρμογή antivirus. Αν αποτύχει η ασπίδα, τότε το διαστημόπλοιο – ή, στην περίπτωσή μας, το σύστημα των Windows – μένει απροστάτευτο και έτοιμο να καταληφθεί» εξηγεί στο σχετικό του δελτίο Τύπου το AV-Test.


Τον Οκτώβριο 2014, οι ειδικοί του AV-Test εξέτασαν 24 σουίτες ασφάλειας για ιδιώτες και 8 λύσεις ασφάλειας για επιχειρήσεις για να διαπιστώσουν αν χρησιμοποιούν μηχανισμούς προστασίας ανοιχτής πρόσβασης στον πηγαίο κώδικά τους – ειδικότερα, ASLR (Address Space Layout Randomization) και DEP (Data Execution Prevention).


«Όλες οι λύσεις της ESET βασίζονται σε πολλαπλά επίπεδα προστασίας, που προσφέρουν μία ισχυρή και αποτελεσματική «ασπίδα προστασίας», προστατεύοντας τους χρήστες είτε είναι συνδεδεμένοι είτε όχι, δίνοντας τους τη δυνατότητα να εξερευνούν το Internet με ασφάλεια ή να απολαμβάνουν το online gaming χωρίς να ανησυχούν για την προστασία τους» δήλωσε ο Eduard Kesely, Senior Product Manager – Consumer Security της ESET. «Εκτός αυτού, η αυτοάμυνα της δικής μας λύση ασφάλειας είναι το μυστικό της επιτυχίας της: χωρίς αυτή, ακόμη και μια λύση ασφαλείας πλήρως εξοπλισμένη με χαρακτηριστικά δεν θα είχε χρησιμότητα. Οι επιδόσεις αυτές στις δοκιμές είναι το αποτέλεσμα της μακροπρόθεσμης στρατηγικής μας για προσθήκη όλο και περισσότερων επιπέδων προστασίας στα προϊόντα μας χωρίς να επηρεάζεται η επίδοσή τους.»


Keywords
Τυχαία Θέματα