Dell Alienware για gaming χωρίς όρια

H Dell φέρνει στην Ελλάδα τη σειρά Alienware, αποκαλύπτοντας νέα όρια στα χαρακτηριστικά και το στυλ των συστημάτων gaming. Θα χαρίσουν ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Hellenic

American College (www.haec.gr), η Dell ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της νέας σειράς συστημάτων Alienware, που προορίζονται για τους απαιτητικούς gamers και ενθουσιώδεις χρήστες της τεχνολογίας. Παράλληλα προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις και αποτελούν ιδανικά συστήματα με ιδιαίτερη αξιοπιστία για απαιτητικούς χρήστες που ασχολούνται ερασιτεχνικά ή και επαγγελματικά με το χώρο των ανταγωνιστικών e-sports.

Στη νέα σειρά gaming συστημάτων, διατίθενται τα νέα gaming laptops Alienware 13, 15 και 17, το μοναδικής σχεδίασης gaming desktop Alienware Area-51, η gaming κονσόλα Alienware Alpha Console και η ειδική εξωτερική μονάδα Alienware Graphics Amplifier, με την οποία τα νέα Alienware laptops μπορούν να αξιοποιήσουν την ισχύ μιας τυπικής desktop κάρτας γραφικών.

Τα πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά και τα κορυφαία επίπεδα απόδοσης, συνδυάζονται με τη χαρακτηριστική δέσμευση των συστημάτων Alienware για ποιοτική κατασκευή και ανώτερη εμπειρία χρήσης με υλικά όπως χαλκός, αλουμίνιο και ανθρακονήματα για την κατασκευή υψηλής ποιότητας προσανατολισμένη σε υψηλές επιδόσεις.

Alienware Alpha Console: η απόλυτη gaming κονσόλα

Το Alienware Alpha σχεδιάστηκε με τη φιλοσοφία της τοποθέτησής του στο σαλόνι αποτελώντας ένα σύστημα με τη λογική της κονσόλας, που θα ενθουσιάσει κάθε gamer, όποιο κι αν είναι το είδος των παιχνιδιών που αγαπάει. Το Alienware Alpha αποδίδει ποιοτικό και ομαλό gameplay σε υψηλή ανάλυση παρέχοντας ταυτόχρονα πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Steam σε τιμή που το καθιστά μοναδικά προσιτό.

Το Alienware Alpha συνδυάζει το ανοιχτό οικοσύστημα και την ευελιξία ενός PC με την ευκολία χρήσης και το περιβάλλον λειτουργίας μιας κονσόλας παιχνιδιών. Διατίθεται με ένα χειριστήριο Microsoft Xbox 360 για να προσφέρει μοναδική gaming εμπειρία σε οποιονδήποτε οικιακό χώρο. Με ένα ειδικά διαμορφωμένο Alienware UI interface, η πρόσβαση στα παιχνίδια από το Steam γίνεται απόλαυση όπως επίσης και η πρόσβαση σε όλα τα κύρια χαρακτηριστικά του χωρίς την ανάγκη χρήσης πληκτρολογίου και ποντικιού.

Alienware 13: maximum φορητότητα
Το νέο Alienware 13 είναι ένα πολύ ισχυρό gaming laptop, που δεν θυσιάζει χαρακτηριστικά, ισχύ και εργονομία για το μικρό του form factor. Προσφέρει επιλογές για ταχύτατη αποθήκευση σε μονάδα M.2 SSD, εξαιρετική οθόνη και κορυφαίας απόδοσης επεξεργαστές Intel® CoreTM i5 ή i7. Παρέχει αστραπιαία δικτύωση, για on-line gaming χωρίς καθυστερήσεις, καθώς συνδυάζει θύρα Gigabit Ethernet, αλλά και Killer 1525 802.11ac 2×2 WiFi, η οποία είναι βελτιστοποιημένη για εξάλειψη του network lag στα games.

Alienware 15 & 17: Απόλυτη φορητή ισχύς και επιδόσεις desktop στο σπίτι
Τα νέα μοντέλα Alienware 15 & 17 ολοκληρώνουν τη σειρά των νέων laptop, σχεδιασμένα με όλες τις πρόσφατες τεχνολογίες στις οποίες περιλαμβάνονται οι νεότεροι επεξεργαστές της Intel και συστήματα γραφικών τελευταίας γενιάς. Οπως και το Alienware 13, τα Alienware 15 & 17 είναι συμβατά με την μονάδα Alienware Graphics Amplifier. Τα νέα συστήματα είναι περισσότερο από 20% πιο λεπτά σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα ενώ αξιοποιούν υποσυστήματα κορυφαίων επιδόσεων χωρίς περιορισμό στις επιδόσεις, προσφέροντας ασυναγώνιστη εμπειρία gaming.

Alienware Graphics Amplifier: γραφικά επιπέδου desktop στο laptop
Με το μοναδικό Alienware Graphics Amplifier καταρρίπτεται κάθε όριο ποιότητας και ταχύτητας στα γραφικά που μπορεί να προσφέρει ένα laptop. Πρόκειται για έναν εξωτερικό προσαρμογέα που δέχεται κανονικές κάρτες γραφικών για desktop PCs και τις καθιστά συμβατές με τα νέα Alienware laptops.
Στο Alienware Graphics Amplifier μπορεί να τοποθετηθεί οποιαδήποτε κάρτα γραφικών PCI Express x16 με απαιτήσεις ισχύος μέχρι και 375W με στόχο την υποστήριξη υψηλότερων αναλύσεων, ομαλότερης κίνησης και συμβατότητα με στερεοσκοπικά 3D monitors, εξειδικευμένες οθόνες gaming υπερυψηλών συχνοτήτων, αλλά και συνθέσεις πολλαπλών οθονών, για πραγματικά πρωτόγνωρες εμπειρίες γραφικών από ένα φορητό σύστημα.

Alienware Area-51: το σύμβολο των gaming PCs
Το νέο Alienware Area-51 ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο desktop gaming PC, χάρη στο νέο φουτουριστικό “triad chassis”, το οποίο επιτρέπει τεράστια ευελιξία στη σύνθεση και άνετη πρόσβαση για οποιεσδήποτε αλλαγές και αναβαθμίσεις στο hardware. Με υποστήριξη συνθέσεων υψηλής ισχύος, εμβληματικό σχεδιασμό και αξεπέραστη εργονομία, το Area-51 είναι το απόλυτο gaming σύστημα για τον απαιτητικό και ενθουσιώδη χρήστη. To Alienware Area-51 δέχεται έως και 3 κάρτες γραφικών για επίτευξη αναλύσεων μέχρι και 12Κ ενώ χαρακτηρίζεται από ένα εξαιρετικό σύστημα απαγωγής θερμότητας με χρήση Alienware Premium CPU Liquid Cooling.

Dell UltraSharp monitors: Οθόνες υψηλής ποιότητας για εξαιρετική ευκρίνεια και χρωματική πιστότητα.
Οι ενθουσιώδεις gamers αλλά και απαιτητικοί χρήστες σχετικά με την οπτική απεικόνιση μπορούν να επιλέξουν μια από τις νεότερες οθόνες της Dell. Η κυρτή Dell UltraSharp 34 U3415W προσφέρει άνεση στη θέαση και μια νέα διάσταση στο gaming με πανοραμική απεικόνιση και μοναδική ανάλυση WQHD με διαγώνιο 34 ίντσες και λόγο πλευρών 21:9. Διαθέτει επίσης εξαιρετικά ηχεία 18W και πληθώρα χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας.

Η Alienware υποστηρίζει χορηγικά το GameAthlon 2015
Τα νέα συστήματα Alienware θα παρουσιαστούν στο GameΑthlon 2015, μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις gaming στην Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί επίσης στο Hellenic American College, μεταξύ 17 και 19 Ιουλίου. H Alienware είναι χρυσός χορηγός της διοργάνωσης, υποστηρίζοντας έμπρακτα το gaming στην ελληνική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στον δικτυακό τόπο www.gameathlon.gr

Διαθεσιμότητα
Τα μοντέλα της νέας σειράς Alienware είναι άμεσα διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής πώλησης και το ευρύτατο δίκτυο συνεργατών της Dell.
Το σύστημα Alienware Alpha Console διατίθεται με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης €850 προσφέροντας για πρώτη φορά την εμπειρία Alienware σε μια ευρεία ομάδα καταναλωτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα