BenQ: Μεγαλοφυής οθόνη για σχεδιαστές PD2710QC

Η BenQ, η διεθνώς φημισμένη εταιρεία ψηφιακών συσκευών λάιφστάιλ, σήμερα έκανε τα αποκαλυπτήρια της οθόνης PD2710QC για σχεδιαστές, μιας οθόνης 27 ιντσών QHD (2560×1440) IPS LED η οποία προσφέρει ακρίβεια χρωμάτων 100% sRGB και ευρείες γωνίες θέασης.

Προσφέροντας τον πρώτο στον κόσμο σταθμό βάσης USB-C

σε οθόνη για σχεδιαστές, η PD2710QC προσφέρει τρόπους λειτουργίας CAD/CAM, Animation (Κινούμενης εικόνας) και Darkroom (Σκοτεινού θαλάμου) που έχουν προσαρμοστεί ειδικά για εξειδικευμένες εργασίες.

«Σχεδιασμένη για σχεδιαστές, η PD2710QC έχει κατασκευαστεί για να δώσει ζωή στις επαγγελματικές φιλοδοξίες», είπε ο Conway Lee, πρόεδρος της BenQ Corporation. «Καινοτομίες όπως η τεχνολογία USB-C, οι επιδόσεις Technicolor και η πρωτοποριακή φροντίδα ματιών έχουν ενσωματωθεί με τέχνη στην πανέμορφα απλή της φόρμα ώστε να εμπνέουν δημιουργικότητα και παραγωγικότητα».

Η πρώτη στον κόσμο Οθόνη για Σχεδιαστές με σταθμό βάσης USB-C
PD2710QC επιτρέπει φόρτιση λάπτοπ, μεταφορά δεδομένων, σύνδεση στο Internet, μετάδοση ήχου και βίντεο, όλα μέσω ενός και μόνο καλωδίου USB-C. Παρέχοντας ταυτόχρονα έως 61 W ισχύος σε λάπτοπ ή κινητή συσκευή, η μοναδική σύνδεση USB-C 5 Gbps SuperSpeed της PD2710QC τροφοδοτεί τον ενσωματωμένο της διανομέα που προσφέρει πολλαπλές θύρες ήχου, βίντεο, δικτύου και USB επιπλέον της ποιότητας ασυμπίεστου βίντεο 2K QHD.

Πιστοποιημένες επαγγελματικές επιδόσεις χρώματος και εικόνας
Καλύπτοντας 100% sRGB και Rec. 709, η PD2710QC παράγει χρώματα με ακρίβεια και συνέπεια, επίδοση που συμπληρώνεται από την κατασκευή του πάνελ IPS που εξασφαλίζει σταθερές επιδόσεις χρωμάτων σε όλες τις ευρείες γωνίες θέασής της. Επιπλέον, η συνεπής, ακριβής ποιότητα εικόνας της PD2710QC είναι πιστοποιημένη από την Technicolor ως προς την τήρηση αυστηρών προτύπων ακρίβειας χρωμάτων που χρησιμοποιούνται στο Hollywood και σε όλους τους κλάδους πολυμέσων και ψυχαγωγίας.

Η PD2710QC παράγει εξαιρετικά ευκρινή ποιότητα εικόνας με ανάλυση 2K QHD (2560 x 1440), παρέχοντας επαγγελματική παραγωγικότητα εικόνων στους τομείς της μηχανικής, των γραφικών τεχνών και της φωτογραφίας. Ο προσαρμοσμένοι τρόποι λειτουργίας CAD/CAM, Animation (Κινούμενης εικόνας) και Darkroom (Σκοτεινού θαλάμου) της PD2710QC τονίζουν τα χαρακτηριστικά εξόδου της οθόνης για βελτιστοποίηση της εμπειρίας θέασης σε κάθε εξειδικευμένη εφαρμογή.

Ηγείται της κατηγορίας της στη φροντίδα των ματιών
Εξασφαλίζοντας την άνεση των ματιών και την υγεία της όρασης των σχεδιαστών κατά το χρόνο εργασίας τους, η τεχνολογία εξάλειψης τρεμοπαιξίματος της PD2710QC μπορεί αποτελεσματικά να σταματήσει την καταπόνηση των ματιών που προκαλείται από το τρεμοπαίξιμο της εικόνας, και η αποκλειστική της λειτουργία μειωμένου μπλε φωτός μπορεί να φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως για να αποτρέπει την κούραση των ματιών και την πρόκληση βλαβών στην όραση.

Με προοδευτικό σχεδιασμό εικόνας από άκρο σε άκρο και ελαχιστοποιημένο πλάτος πλαισίου σε όλες τις πλευρές, η αρχιτεκτονική διαστημικού μεταλλικού γκρι της PD2710QC επιτρέπει και τοποθέτηση σε βάση τοίχου VESA, διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία και υποστηρίζει τόσο HDMI όσο και DisplayPort.

Για να ανακαλύψετε περισσότερα για τις υψηλής ποιότητας οθόνες BenQ, επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://WWW.BENQ.GR

Keywords
Τυχαία Θέματα