Back to school στα καταστήματα Golden-i

Τα τρία καταστήματα Golden-i, τα Apple Premium Reseller stores, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υποδέχονται τη νέα σχολική χρονιά, με εξαιρετικές ειδικές τιμές, προσιτές σε όλους, μέχρι και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013.


Στα καταστήματα

Golden-i, τα Apple Premium Reseller stores, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι τιμές φοράνε ακόμη τα καλοκαιρινά τους και εγκαίρως με το άνοιγμα των σχολείων και μέχρι και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 προσφέρουν μεγάλα πλεονεκτήματα για αγορές σε όλους όσους ασχολούνται με την εκπαίδευση.


Φοιτητές και σπουδαστές άνω των 18 ετών (δεν ισχύει για μαθητές) αλλά και οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, έχουν τη δυνατότητα αγοράς υπολογιστών Mac με ειδική εκπαιδευτική τιμή μειωμένη κατά 12% αλλά και iPad με την πρωτοποριακή οθόνη Retina και iPad 2 με ειδική εκπαιδευτική τιμή μειωμένη κατά 10%. Απαραίτητη προϋπόθεση για να επωφεληθεί κανείς από τις ειδικές φοιτητικές τιμές, είναι η επίδειξη της φοιτητική ταυτότητας, ή η βεβαίωση που αποδεικνύει ότι πρόκειται για εκπαιδευτικό. Να σημειώσουμε ότι όλοι οι φοιτητές και εκπαιδευτικοί απολαμβάνουν μειωμένες τιμές κατά 10% σε αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών.


Να σημειώσουμε ότι η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές από τα καταστήματα Golden-i, είναι για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων ανά πελάτη και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


Στα Golden-i, τα Authorized Apple Reseller Stores, στο Golden Hall (Μαρούσι), στο Mediterranean Cosmos και στην Τσιμισκή 43 (εμπορικό κέντρο Πλατεία) στη Θεσσαλονίκη βρίσκει κανείς τη μεγαλύτερη ποικιλία από υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ της Apple καθώς και τρίτων κατασκευαστών, που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και εκπληκτική σχεδίαση.


Το άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, που είναι έμπειροι χρήστες προϊόντων Apple, με γνώσεις, συνεχή κατάρτιση, ενημέρωση και πιστοποιήσεις πραγματοποιεί επίδειξη των δυνατοτήτων των προϊόντων, σε πλήρη λειτουργία, ενώ παραδίδονται και εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια χρήσης των συσκευών και εφαρμογών. Επιπλέον εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να επισκεφθεί το χώρο του πελάτη για να αξιολογήσει τις ανάγκες του και να προτείνει λύσεις. Στις υπηρεσίες που παρέχουν τα Golden-i περιλαμβάνονται επίσης: εγκατάσταση εφαρμογών, ρύθμιση e-mail, δημιουργία Backup και μεταφορά δεδομένων στον υπολογιστή των χρηστών, αλλά και εκπαίδευση one to one!


Στα Golden-i βρίσκει όμως κανείς και επιπλέον προσφορές αλλά και ευκολίες πληρωμής, μέσω πιστωτικής κάρτας και αποπληρωμή σε άτοκες δόσεις. Αν μάλιστα είστε μέλη του Gold Club, απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια καθώς και έκπτωση 5% για όλες τις αγορές σε όλα τα αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών, ενώ ταυτόχρονα όμως απολαμβάνετε και άλλα προνόμια, με προτεραιότητα στην αγορά νέων προϊόντων που είναι σε αναμονή.


Τα Golden-i της Θεσσαλονίκης (Mediterranean Cosmos και το κατάστημα της Τσιμισκή 43), είναι τα μοναδικά πιστοποιημένα σημεία παροχής τεχνικής υποστήριξης σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα ως Apple Authorized Service Provider για τα προϊόντα της Apple (εκτός iPhone). Μέσω των πιστοποιημένων τεχνικών συμβούλων, παρέχουν τεχνικές συμβουλές στους χρήστες των προϊόντων και υπηρεσίες ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης που αφορούν στο hardware με χρόνο απόκρισης μία μόνο εργάσιμη ημέρα.


Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα Golden-i και το θαυμαστό κόσμο των πρωτοποριακών προϊόντων Apple, είναι διαθέσιμες ψηφιακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.golden-i.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα