Akamai: Το νέο BU της Atcom

Το νέο Business Unit θα προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασφαλείας, web performance και διανομής διαδικτυακού περιεχομένου.

Η ATCOM ανακοινώνει ότι κατέστη επίσημος reseller της ΑΚΑΜΑΙ στην Ελλάδα και προχωρά στην ίδρυση του ΑΚΑΜΑΙ Business

Unit, με στόχο την παροχή υπηρεσιών για την ασφάλεια, τη βελτιστοποίηση και τη διανομή online περιεχομένου και επιχειρηματικών εφαρμογών, ανεξαρτήτως συσκευής. Το νέο Business Unit έρχεται να διευρύνει τη δραστηριότητα της ATCOM, εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες της προς τη στρατηγική παροχή ακόμη πιο ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες της.

Επικεφαλής του AKAMAI BU της ATCOM είναι ο Αντώνης Μαυρομιχάλης, ο άνθρωπος που έφερε την ΑΚΑΜΑΙ στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 2001 και υποστήριξε τα μεγαλύτερα έργα του ελληνικού διαδικτύου, προσφέροντας υπηρεσίες ασφάλειας και ψηφιακής απόδοσης σε έργα όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004, οι Βουλευτικές και Νομαρχιακές Εκλογές, τα περισσότερα από τα ελληνικά online media, ηλεκτρονικά καταστήματα και τραπεζικά websites.

Η ΑΚΑΜΑΙ είναι παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες cloud security, web performance και media delivery, παρέχοντας προηγμένες λύσεις που καθιστούν το διαδίκτυο ασφαλές, αξιόπιστο και γρήγορο, σε κάθε συσκευή και τοποθεσία. Με περισσότερους από 216.000 servers σε πάνω από 120 χώρες διανέμει το 40% της παγκόσμιας διαδικτυακής κίνησης παγκοσμίως. Υποστηρίζει πάνω από 3 τρισεκατομμύρια ψηφιακές αλληλεπιδράσεις ημερησίως, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 6.000 εταιρειών και οργανισμών που πρωτοστατούν στον τομέα τους σε παγκόσμιο επίπεδο, στους οποίους περιλαμβάνονται κορυφαίοι εκπρόσωποι του ηλεκτρονικού εμπορίου, των media και των social media, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της φαρμακοβιομηχανίας, της ψυχαγωγίας και των τραπεζών.

Keywords
Τυχαία Θέματα