AOC AGON: Η οθόνη που επαναπροσδιορίζει το gaming

Η AOC AGON AG352UCG είναι η πιο καθηλωτική οθόνη της premium gaming σειράς οθονών AGON της AOC μέχρι σήμερα.

Με πολύ μικρή ακτίνα καμπυλότητας 2.000 χιλ., βάζει τους gamers στο κέντρο της δράσης. Η τεχνολογία NVIDIA G-SYNC εξασφαλίζει απίστευτη ομαλότητα και εμπειρία responsive gaming, ελαχιστοποιώντας το σχίσιμο της εικόνας, το τρεμόπαιγμα της οθόνης αλλά και την καθυστέρηση της εισόδου. Η ανάλυση UltraWide QHD

των 3440 x 1440 pixels ζωντανεύει με ιδιαίτερα λεπτομερή γραφικά τον κόσμο των games στη μεγάλου μεγέθους οθόνη των 35″ (88.9 εκ.). Οι έξυπνες προεπιλογές της οθόνης, όπως η λειτουργία AOC Shadow Control και τα ιδιαίτερα άνετα χαρακτηριστικά της, όπως η βάση στήριξης ακουστικών και η λαβή μεταφοράς, κάνουν την AG352UCG ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες των esports, οι οποίοι μπορούν να προσαρμόσουν την εμφάνιση της οθόνης σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους χάρη στα έγχρωμα LED φώτα. Επιπλέον, στη διατήρηση της καλής υγείας των παικτών συμβάλλουν οι εργονομικές επιλογές προσαρμογής και η τεχνολογία για την προστασία των ματιών.

Απόλυτη εμπειρία gaming
Η AOC AGON AG352UCG διαθέτει ένα 35″ (88.9 εκ.) VA panel με ανάλυση UltraWide QHD στα 3440 x 1440 pixels που επιτρέπει στους παίκτες να βυθιστούν στον επικό κόσμο των games με απίστευτη ακρίβεια και
λεπτομέρεια στα γραφικά της οθόνης. Με format 21:9 οι gamers απολαμβάνουν μεγαλύτερη επιφάνεια θέασης, το οποίο δεν αποτελεί μόνο πλεονέκτημα σε αρκετά παιχνίδια αλλά αναβαθμίζει σημαντικά την εμπειρία του gaming. Αυτό το εφέ ενισχύεται ακόμα περισσότερο από την κυρτότητα της οθόνης AG352UCG με την ιδιαίτερα μικρή καμπύλη των 2000 χιλ. Η κοίλη οθόνη βελτιώνει για τον θεατή την αντίληψη του βάθους, ενώ ελαττώνει την παραμόρφωση της εικόνας προσθέτωντας νέο επίπεδο εμπειρίας gaming. Η μικρή ακτίνα 2000χιλ κάνει την καμπυλότητα και τη βύθιση ακόμα πιο ισχυρή σε σύγκριση με τις οθόνες που διαθέτουν μεγαλύτερη ακτίνα.

Ομαλότητα στο παιχνίδι
Πέρα από τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 100 Hz, η εγκατεστημένη στην οθόνη AOC AGON AG352UCG τεχνολογία NVIDIA G-SYNC συγχρονίζει τους ρυθμούς ανανέωσης στο GPU των συμβατών καρτών γραφικών NVIDIA. Με αυτό τον τρόπο, εξαλείφεται το σχίσιμο της εικόνας, ενώ ελαχιστοποιείται το τρεμόπαιγμα της οθόνης και η καθυστέρηση εισόδου. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτη ομαλότητα γραφικών και gaming υψηλής απόκρισης χωρίς περισπασμούς, που επιτρέπει στους ανταγωνιστικούς gamers να υπερέχουν στο παιχνίδι τους. Η τεχνολογία NVIDIA Ultra Low Motion Blur (ULMB) δίνει επίσης στους παίκτες την επιλογή να μειώσουν τη θαμπάδα και τα φαινόμενα ghosting.

Τέλεια άνεση
Τόσο οι λειτουργίες όσο και η βάσης της οθόνης προσφέρουν μια ποικιλία απο επιλογές για να μπορούν οι gamers να ρυθμίσουν την AOC AGON AG352UCG σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Η επιλογή AOC Shadow
Control για παράδειγμα, φωτίζει τις σκοτεινές περιοχές της εικόνας και σκουραίνει τα φωτεινά σημεία, χωρίς να επηρεάζει την υπόλοιπη οθόνη. Προκειμένου να αποφευχθεί η κούραση των ματιών κατά τη διάρκεια των πολύωρων esports αγώνων, η τεχνολογία AOC Flicker-Free ρυθμίζει τη φωτεινότητα της οθόνης με ένα direct current (DC) σύστημα οπίσθιου φωτισμού, το οποίο μειώνει το τρεμόπαιγμα. Ακόμα η επιλογή ΑOC Low Blue Light μειώνει το δυνητικά επιβλαβές μικρού μήκους κύματος μπλε φως. Για τη διατήρηση της σωστής στάσης του σώματος των παικτών, η AG352UCG διαθέτει μια ιδιαίτερα εργονομική βάση που ονομάζεται AOC Ergo Base. Προσφέρει επιλογή ρύθμισης του ύψους, της κλίσης και της περιστροφής, έτσι ώστε οι παίκτες να βρουν μια άνετη θέση και να αποτραπεί τυχόν πόνος στην πλάτη. Με τη βολική λαβή μεταφοράς μπορεί κανείς να μεταφέρει εύκολα την AG352UCG σε LAN parties και events, ενώ η βάση στήριξης για τα αναδιπλούμενα ακουστικά δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να τοποθετούν τα ακουστικά τους σε ασφαλές μέρος κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

Ατομικό στυλ
Σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή εμφάνιση και τα άνετα χαρακτηριστικά της, η AOC AGON AG352UCG διαθέτει επίσης έναν επιβλητικό και λείο σχεδιασμό. Ακόμα καλύτερα, η εμφάνιση της οθόνης μπορεί να προσαρμοστεί στο προσωπικό γούστο των παικτών ή των esport ομάδων, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Τα LED φώτα στο πίσω μέρος της οθόνης και το κάτω πλαίσιο της AG352UCG μπορούν να ρυθμιστούν σε τρία διαφορετικά χρώματα (κόκκινο, πράσινο, μπλε) και σε τρία διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας.

Το μοντέλο AOC AGON AG352UCG θα είναι διαθέσιμο το Μάρτιο του 2017. Η ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης είναι €899.

Keywords
Τυχαία Θέματα