Ζάπινγκ σε... 2016 τηλεοπτικές στιγμές

11:30 28/12/2016 - Πηγή: TVNea
Η τηλεοπτική χρονιά που θα αποχαιρετήσουμε σε λίγες μέρες είχε απ' όλα: ίντριγκες, φιλίες και συνεργασίες που άφησαν γλυκόπικρη γεύση.

Ιανουάριος 2016
Με τρελή ίντριγκα υποδεχτήκαμε τον νέο χρόνο. Η πληροφορία που ήθελε τη διοίκηση του Alpha να είναι ενοχλημένη με την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να γράψει δέκα εορταστικές εκπομπές και να πάει... διακοπές έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, και όχι μόνο. Μάλιστα, υπήρξαν και
οι... κακές γλώσσες που υποστήριζαν πως το τετ-α-τετ των παπαράτσι με την Ελένη στο αεροδρόμιο είχε έντονο άρωμα... πληροφορίας Κάντζας!
Με τρελή... αποτυχία συνεχίζεται το «Joy» στους δέκτες μας μέσα από τον ΑΝΤ1. Ετσι, η Δούκισσα Νομικού, που δεν θέλει να υπάρχουν... σκιές στη τηλεοπτική της λάμψη, εγκαταλείπει το τιμόνι της εκπομπής και αναλαμβάνει δράση η Ράνια Θρασκιά. Αποτέλεσμα; Μηδέν εις το πηλίκο!

Φεβρουάριος 2016
Οι Αντεννικοί παίρνουν την ιστορική απόφαση να μετακομίσουν το κεντρικό τους δελτίο στις 7.00 το απόγευμα, εγκαταλείποντας τη ζώνη των 8.00 μ.μ. Μία απόφαση για την οποία μέχρι και σήμερα βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο, μια και το δελτίο παλεύει καθημερινά με τα απογοητευτικά ποσοστά τηλεθέασης της Nielsen!
Ο Απόστολος Γκλέτσος, καλεσμένος στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, δηλώνει: «Μόνο εγώ έχω πάει με άντρα σε αυτήν τη χώρα;». Για να ξεκινήσει κάπως έτσι η συζήτηση... από ποια μεριά ψήνεται το ψάρι και για να αποκτήσει μέσα μας άλλη αξία το... σούσι!
Πέφτουν οι τίτλοι τέλους στο «Σπάτα Live», παρά τις διαβεβαιώσεις των Αντεννικών πως θα στηρίξουν την εκπομπή των Ουγγαρέζου-Συνατσάκη μέχρι τέλους. Μάρτιος 2016
Μετά βαΐων και κλάδων υποδεχόμαστε στην Ελλάδα την Αντζελίνα Τζολί. Η σούπερ σταρ Αντζελίνα έρχεται στη χώρα μας για το Προσφυγικό, στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής της δράσης. Ετοιμοίιιιιι; Το «X-Factor» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ και το κανάλι του Φαλήρου αρχίζει να κάνει τα πρώτα δειλά, αλλά ουσιαστικά, βήματα στην ψυχαγωγία.

Απρίλιος 2016
Η Ρούλα Κορομηλά σαν να μην πέρασε μια μέρα (τελικά στην πορεία αποδείχθηκε πως είχαν περάσει... αιώνες ολόκληροι) ήρθε και πάλι στους δέκτες μας με το «Μπράβο Ρούλα» μέσα από το Epsilon, αποδεικνύοντας πως δεν φοβάται τις... επικίνδυνες αποστολές. Γιατί η πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης ήταν ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο.
«Your Face Sounds Familiar»! Το γνωστό σόου του ΑΝΤ1 σηκώνει αυλαία και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα με την κριτική επιτροπή του, η οποία αλλάζει και έρχονται στους δέκτες μας οι: Σταμάτης Φασουλής, Πέτρος Φιλιππίδης, Νίκος Μουτσινάς και Κατερίνα Παπουτσάκη, με τη Μαρία Μπεκατώρου να παραμένει σταθερά στον ρόλο της οικοδέσποινας του σόου!
Ο Γιώργος Μαυρίδης δίνει συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και ανακοινώνει πως για τον ίδιο το «World Party» έχει τελειώσει και ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από την εκπομπή. Πανικός στον Alpha. Κάπως έτσι φυσικά πήγε για... βρούβες και η φιλία του με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Μάιος 2016
Η οικονομική δυσπραγία βάζει το Mega για τα καλά στην... εντατική, με τη διοίκηση να αποφασίζει να σταματήσει οριστικά τη μετάδοση όλων των live ψυχαγωγικών του προγραμμάτων, όπως ήταν για παράδειγμα τα «Καλημερούδια». Λίγους μήνες αργότερα θα βγει από την... πρίζα και ο τομέας της ενημέρωσης.
Το... αδιαφορούλι και εν συνεχεία τραγικούλι «Πρωινούλι» με την Ολγα Λαφαζάνη και τον Γιάννη Αϊβάζη βγαίνει στον αέρα μέσα από το Epsilon. Υστερα από μία χρονιά πλημμυρισμένη εντάσεις και αφού τα εξώδικα έπεφταν βροχή, φτάνει το τέλος στη συνεργασία της... μικρής εξερευνήτριας Ελεονώρας Μελέτη με το Epsilon.
«Λόγω Tivis» η Κατερίνα Καινούργιου κόβεται από το πρόγραμμα του Alpha μετά τις... παγερές της επιδόσεις, οι οποίες έμελλε να σταθούν μοιραίες γενικότερα για εκείνη, μια και της στοίχισαν και το «διαζύγιό» της με το κανάλι, το οποίο κατά τα άλλα την στήριζε.

Ιούνιος 2016
Η Ρούλα Κορομηλά και το Epsilon, δίνουν άλλη έννοια στη λατρεμένη λέξη «ίντριγκα», μετά το καυτό παρασκήνιο που δημιουργείται με φόντο τα σκαλιά του Δημαρχείου της Σύρου, το κόστος της μεταφοράς της εκπομπής εκεί, τις κρέμες και τις χαμηλές τηλεθεάσεις. Ρούλα και Epsilon τα... σπάνε.
Αυτήν τη... «Happy Day» είμαι σίγουρη πως δεν θα ξεχάσουν ποτέ τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και όλη η υπόλοιπη παρέα της. Και φυσικά αναφέρομαι στην αποφράδα εκείνη μέρα κατά την οποία ο πρόεδρος του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς γίνεται έξαλλος και αποφασίζει να παρέμβει στην εκπομπή και να τους κάνει... καινούργιους.

Ιούλιος 2016
Ο Γιώργος Λιάγκας επιμένει μέχρι τέλους να μην είναι στο φετινό «Πρωινό» με τη Φαίη και στην πορεία όλοι καταλάβαμε το γιατί... Στο Μαρούσι σημάνει συναγερμός.
Ιδιαίτερος ντόρος προκαλείται με την είδηση που θέλει τον Alpha να χάνει τα... τηλεοπτικά ίχνη της Αγγελικής Νικολούλη. Φήμες θέλουν τη «Μις Μαρπλ» της ελληνικής τηλεόρασης να συζητά το ενδεχόμενο της μεταγραφής της στο Epsilon, το οποίο, όμως, δεν ήταν τίποτα παραπάνω από... απλό ενδεχόμενο.
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, αποφασίζουν να τραβήξουν μία κόκκινη γραμμή στο «ΦΜ: Live» και κατ’ επέκταση και στη συνεργασία τους με το Star, μια και δεν προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου τους.

Αύγουστος 2016
Το Star περνάει στην αντεπίθεση και αποφασίζει να αρπάξει το «The Voice» μέσα από τα χέρια των Αντεννικών. Τα καταφέρνει, ξεκινά να προβάλει το σχετικό τρέιλερ για τις συμμετοχές, μέχρι τη στιγμή που δεν καταφέρνει να... αδειοδοτηθεί και τα πάντα ακυρώνονται. Το ίδιο φυσικά ίσχυσε και για το «Survivor».
Η Αννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας ξανά μαζί! Ξανά μαζί για τα μάτια του Epsilon ή μάλλον για να ακριβολογώ πρώτη φορά μαζί, μια και οι δύο καλλιτέχνες λένε το «ναι» και αποφασίζουν να στελεχώσουν την επιτροπή του σόου «Star Academy» που μάλλον έρχεται από τον Απρίλιο του 2017 στους δέκτες μας.
Τα... κακά μαντάτα φτάνουν στ’ αυτιά της Μαρίας Μπεκατώρου. Αγνωστο γιατί, οι Αντεννικοί αποφασίζουν να βάλουν φέτος το «Σου-Κου» της μεσημέρι. Το απόλυτο τηλεοπτικό Βατερλό μόλις ξεκινά! Ευτυχώς κατάλαβαν σχετικά γρήγορα το λάθος τους.
Ανακοινώνεται από τον ΑΝΤ1 η συνεργασία με τον Λευτέρη Παπαπέτρου για τη «Συμπεθέρα», και όλοι θέλουν να πιστεύουν πως θα έχουμε να κάνουμε με ένα νέο «Παρτάλι», αλλά δεν...

Σεπτέμβριος 2016
Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες ξεκινά. Τα κανάλια σε κρίση, τα προγράμματα σε κρίση, οι συμμετέχοντες σε κρίση, η διαφήμιση σε κρίση, οι τηλεθεατές σε κρίση. Η κυβέρνηση θα βρεθεί σε κρίση περίπου δύο μήνες μετά, όταν το ΣΤΕ ακυρώσει τον «νόμο Παππά» σε σχέση με τις 4 πολυσυζητημένες άδειες.
Δειλά δειλά τα σενάρια της τηλεοπτικής μετακόμισης του Σάκη Τανιμανίδη από τον Alpha προς άλλες τηλεοπτικές πολιτείες ξεκινούν, με το κανάλι όπως πάντα να διαψεύδει τα πάντα και πάνω απ’ όλα τον ίδιο του τον εαυτό.
«Jenny Jenny» στο Mega; «Jenny Jenny» και στον ΑΝΤ1! Τι διαφορά μπορεί να υπάρξει; Κάπως έτσι το σκέφτηκε η Τζένη Μπαλατσινού και πήγε στον ΑΝΤ1, μόνο που υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο. Οπου ξενοδόχος -βλέπε παραγωγή εκπομπής- με τους οποίους και... σκοτώθηκε και κάπως έτσι η εν λόγω εκπομπή μάς τελείωσε μετά από δύο μόλις Σου-Κου προβολής.

Οκτώβριος 2016
Φορά το... στέμμα της, παίρνει το σκήπτρο της και η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στο πρόγραμμα του Alpha με την «Ελένη» της πιο... κουρασμένη από ποτέ. Τα φετινά ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής σημειώνουν...ιστορικό χαμηλό.
Η Φαίη Σκορδά κάνει πρεμιέρα με το «Πρωινό» της και χωρίς το... στεφάνι της δίπλα της (ακόμα ήταν στεφάνι της) και επιχειρεί να τα καταφέρνει και μόνη της.
Ο ΣΚΑΪ παίρνει από το Star τα δικαιώματα και του «Voice» και του «Survivor».
Το «Ταμάμ» μένει χωρίς πρωταγωνίστρια, μετά την αιφνιδιαστική απόφαση της Μαρίας Λεκάκη να αφήσει στα κρύα... του λουτρού τούς συντελεστές της σειράς για να κάνει θέατρο. Ετσι η Μυρτώ Αλικάκη επιστρέφει στις τηλεοπτικές επάλξεις.

Νοέμβριος 2016
Οταν η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε στο πλατό της τον Πέτρο Κωστόπουλο, οι δυο τους απέδειξαν τι πάει να πει να... ξεκατινιάζεσαι on-air χωρίς να έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα! Βλέπετε, οι δυο τους αποφάσισαν να λύσουν όλες τις διαφορές που τους χώριζαν τα τελευταία επτά χρόνια και από το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και μετά.
Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας χωρίζουν. Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, ζούμε διακαναλικά τηλεοπτικές στιγμές αλά... διαζυγίου Μενεγάκη-Λάτσιου. Με... πόνο ψυχής όλες οι εκπομπές κάνουν πάρτι. Στο... καπάκι ανακοινώνεται και το τέλος του γάμου του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου.
Καλά του... Λάκη έγινε αυτόν τον μήνα. Οι τοποθετήσεις υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και υπέρ του «νόμου Παππά» ήταν η αιτία για να χτυπήσουν κόκκινο οι σχέσεις Λαζόπουλου-Alpha. Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν τα βρίσκει με τον Αlpha και έτσι ανακοινώνεται η μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ.
Οι Αντεννικοί θέλοντας να δημιουργήσουν ντόρο γύρω από την έλευση του «Rising Star», αποφασίζουν να φέρουν και πάλι στη ζωή μας το Καλομοιράκι από τη μακρινή Αμερική για τα παρασκήνια του σόου τους.
Tο «Voice» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο τιμόνι του και τους υπέροχους Μουζουράκη-Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή, οι οποίοι επισκιάζουν τους... παλιούς Σάκη Ρουβά και Ελενα Παπαρίζου.

Δεκέμβριος 2016
OΑντώνης Κανάκης έγινε μπαμπάς, καθώς μαζί με την αγαπημένη του Επιστήμη απέκτησαν μια κόρη.
Το «Rising Star» επιτέλους κάνει πρεμιέρα, αλλά δεν τινάζει την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα, με αποτέλεσμα να αρχίσουν τα όργανα στο κανάλι.
Η Ελένη Τσολάκη, σου λέει, μπορεί από Γενάρη-Φλεβάρη να έχει τη δική της εκπομπή στον Alpha. Γεγονός το οποίο επίσης, σου λέει, ταράζει ιδιαιτέρως τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μία είδηση η οποία, αν και διαψεύδεται από την Κάντζα, εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζωή μας.

Νοέμβριος 2016: Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας χωρίζουν. Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, ζούμε τηλεοπτικές στιγμές αλά... διαζυγίου Μενεγάκη-Λάτσιου
Οταν η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε στο πλατό της τον Πέτρο Κωστόπουλο, οι δυο τους απέδειξαν τι πάει να πει να... ξεκατινιάζεσαι on-air

ethnos.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
ζαπινγκ, δουκισσα νομικου, αποστολος γκλετσος, κατερινα παπουτσακη, ολγα λαφαζανη, ελεονωρα μελετη, φωτης σεργουλοπουλος, the voice, εν λόγω, ελενη μενεγακη, φαιη σκορδα, ιανουάριος, alpha, joy, ΑΝΤ1, δουκισσα, δραση, live, ελλαδα, σταρ, x-factor, epsilon, face, world, party, mega, ολγα, happy, star, voice, survivor, αννα, αγνωστο, jenny, θεατρο, φερεντινος, συριζα, ελενα, tvnea, κινηση στους δρομους, αξια, eurobank alpha, alpha eurobank, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, αντζελινα τζολι, τανιμανιδης, ξανα, ελενη, αυλαια, ιχνη, νικολουλη, πλαισιο, προγραμμα, σταρ, φημες, φιλια, alpha, face, mega, star, tvnea, αεροδρομιο, αμερικη, αννα βισση, αννα, αρωμα, αυτια, βγαινει, βισση, βρισκεται, βροχη, γεγονος, γευση, γινεται, γιωργος λιαγκας, γκλετσος, διοικηση, δικη, εγινε, ελενα, εν λόγω, εννοια, επτα, ερχεται, ερχονται, ζωη, τζολι, ζωνη, ιδιο, διαφημιση, ιστορικο, κυβερνηση, λαθος, λαμψη, λιαγκας, μαντατα, ματια, μενεγακη, μηνες, μηδεν, μαρια, νικος μουτσινας, παντα, ολγα, ουσιαστικα, πινακες, προγραμματα, ρανια θρασκια, ρουλα κορομηλα, ρολο, σιγουρη, συζητηση, συνεχεια, σκορδα, σοου, σουπερ, τζενη μπαλατσινου, τρειλερ, φυσικα, φτανει, φοντο, φορα, ψηνεται, air, αγνωστο, αιωνες, βηματα, δημητρης, δικαιωματα, epsilon, εκπομπες, γλωσσες, χωρα, λαφαζανη, μελετη, νομικου, οργανα, ψαρι, χερια
Τυχαία Θέματα