Βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης η Σταματίνα Τσιμτσιλή; Πώς της φαίνεται η τηλεόραση φέτος;

12:06 27/11/2014 - Πηγή: TVNea
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λίγο πριν υποδεχτεί τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα της ζωής της, με το σύζυγό της, Θέμη Σοφό, και τις κόρες τους, Νάγια και Μαίρη, μίλησε στο Hello! για την επιτυχία και την ευτυχία, για επιθυμίες και προτεραιότητες, για προσωπικές επιλογές και παρεμβολές της τύχης.
Πώς αισθάνεσαι φέτος στο «Happy Day»;Πολύ χαρούμενη, τυχερή και ευγνώμων που συνεχίζουμε με την ίδια δυναμική για δεύτερη χρονιά. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω. Βρίσκομαι σε μια
πολύ όμορφη επαγγελματική στιγμή, αλλά οι καθημερινές υποχρεώσεις μου, σε συνδυασμό με τα παιδιά, δε μου αφήνουν περιθώρια να την απολαύσω.

Παρακολουθείς τα νούμερα τηλεθέασης;Για να είμαι ειλικρινής, όταν για αρκετούς μήνες πηγαίνεις καλά σε τηλεθέαση, έχεις μια ηρεμία, γιατί νιώθεις ότι η εκπομπή έχει στρώσει κι έχει πάρει το δρόμο της. Κάθε μέρα, όμως, μέχρι ν’ ακούσω ότι πήγαμε και πάλι καλά, έχω ένα μικρό καρδιοχτύπι.

Σε αναστάτωσε όταν λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν ο Νίκος Αναδιώτης αποχώρησε από την ομάδα για να πάει στο «Σπίτι μου Σπιτάκι μου»;Και με αναστάτωσε και με στεναχώρησε, γιατί όταν ξεκινάς μια εκπομπή με μια συγκεκριμένη σύνθεση και βλέπεις ότι έχει επιτυχία, η όποια αλλαγή σε βγάζει από τα νερά σου. Το σεβάστηκα, βέβαια, γιατί ήταν επιλογή του Νίκου, ο οποίος διαπίστωσε ότι δεν θα μπορούσε να είναι συνεπής στο καθημερινό. Το άφησα, όμως, γρήγορα πίσω μου, γιατί έπρεπε να βρούμε άμεσα τον αντικαταστάτη του. Ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν μια πολύ καλή επιλογή, και θεωρώ ότι φέτος δίνει τον καλύτερό του εαυτό τηλεοπτικά κι έχει δέσει με την ομάδα του «Happy Day».

Λιάγκας–Σκορδά ή Σεφερλής–Τσαβαλιά;Ο Γιώργος και η Φαίη έχουν μια φόρα και εμπειρία σ’ αυτήν τη ζώνη, που τους δίνει δυναμική. Ο Μάρκος Σεφερλής, από την άλλη, είπε ότι θα κάνει κάτι διαφορετικό στην πρωινή ζώνη και τα κατάφερε. Το προϊόν που παρουσιάζει είναι μια πρόταση. Το τι αρέσει στον κάθε τηλεθεατή είναι υποκειμενικό. Ακόμα και τα νούμερα τηλεθέασης δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα, το κοινό παραμένει μοιρασμένο. Νομίζω ότι μετά τα Χριστούγεννα θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο νικητής της σεζόν.

Πώς σου φαίνεται φέτος η εκπομπή της Ελένης (σ.σ. Μενεγάκη);Η Ελένη διανύει την καλύτερη της χρονιά, κάτι που αποδεικνύουν τόσο τα νούμερα τηλεθέασης όσο και η διάθεσή της. Είναι μια γυναίκα σαν το καλό κρασί: όσο περνάνε τα χρόνια δε φθίνει η αξία της, αυξάνεται.
Σε ενόχλησε που η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε μια φωτογραφία σου στο Instagram και έγραψε ότι όταν ήσουν στη μεσημεριανή ζώνη είχες καταφερθεί αρνητικά εναντίον της;Με στεναχώρησε και θα αρκεστώ να πω μόνο αυτό: νιώθω ότι είμαι θεατής σ’ όλη αυτή την ιστορία και όχι πρωταγωνίστρια.

Πώς ένιωσες όταν ο Θέμης (σ.σ. Σοφός) στην παρουσίαση του βιβλίου σε καλωσόρισε στον κόσμο των Γραμμάτων; Κάποιοι έκριναν υπερβολική τη φράση του...Ο Θέμης έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο ομιλίας, ειδικά στο δημόσιο λόγο του. Δε σου κρύβω ότι αυτό το στυλ με είχε ξενίσει στην αρχή της γνωριμίας μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο πρώτο μας ραντεβού με είχε ρωτήσει: «Από πού είναι η εκ μητρός καταγωγή σου;» Και του απάντησα με γέλια: «Τι εννοείς; Από πού είναι η μαμά μου;» Στην παρουσίαση του βιβλίου ο Θέμης είπε αυτήν τη φράση γλυκά, αυθόρμητα και ειλικρινά. Ήταν χαρούμενος που η σύζυγός του έγραψε ένα βιβλίο και πραγματικά ένιωσε ότι μπαίνω πια σ’ αυτό τον κόσμο. Μπορώ να καταλάβω γιατί παραξενεύτηκαν κάποιοι ή θεώρησαν υπερβολική τη φράση του. Όποιος, όμως, γνωρίζει τον Θέμη, ξέρει ότι έτσι εκφράζεται.
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα