Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Την έχουμε αγαπήσει τη σειρά αυτή όλοι μας και αυτό περνάει και στους τηλεθεατές

19:05 30/8/2017 - Πηγή: TVNea


Και φέτος ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα μας χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου μέσα από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Όταν είχε πρωτοξεκινήσει, πίστευε πως θα μακροημέρευε τόσο η σειρά;

«Ηξερα ότι υπάρχει ένα πολύ δυνατό κόνσεπτ, μια εμπνευσμένη ιδέα και ένα πολύ ισχυρό καστ, αλλά, όχι, ότι Θα μπαίναμε στην πέμπτη χρονιά «Μουρμούρας»
δεν το περίμενα... Την έχουμε αγαπήσει τη σειρά αυτή όλοι μας και αυτό περνάει και στους τηλεθεατές. Είναι μια νίκη, η οποία οφείλεται σε όλους τους συντελεστές, μιας και πρόκειται κι εδώ για ομαδική δουλειά», λέει στη Real ενώ μιλά για τις φήμες που θέλουν πίσω τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.
«Οχι, δεν γυρίζουν. Τα δύο υπέροχα αυτό παιδιά ζουν το όνειρο τους στην Αμερική και προχωρούν μπροστά. Ήταν εξαιρετικά στη «Μουρμούρα» μας, αλλά πλέον πάνε για άλλα και το απολαμβάνουν ιδιαίτερα!».

Όσο για το δέσιμο μου με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη; «Η Δάφνη είναι ένα χαρισματικό πλάσμα, μια εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός και νιώθω πολύ τυχερός που παίζουμε μαζί. Εχουμε κοινούς κώδικες και το νιώσαμε αυτό από τα πρώτα γυρίσματα μας», λέει και καταλήγει:

«Η κόντρα αυτή τους κρατάει μαζί, αλλιώς θα έπλητταν φρικτά. Ναι, ναι, να είστε έτοιμοι για νέα θερμά επεισόδια!»

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα