Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η οργισμένη απάντησή της στην Φαίη Σκορδά...

18:23 31/10/2017 - Πηγή: TVNea
«Δεν φόρεσα και μαγιό». Δεν ξέρουμε αν έχετε παρακολουθήσει το θέμα αλλά από το πρωί έχει γίνει ένας χαμός με τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για μια ανάρτηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου για τον θάνατο μιας φίλης της και τα γενέθλια του γιού της!
Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η παρουσιάστρια του Πάμε Πακέτο, Βίκυ Χατζηβασιλείου, σήμερα το πρωί έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στον οποίο έγραψε «Σήμερα κηδεύω φίλη και γιορτάζω τα γενέθλια του γιου μου. Χαρμολύπη. Ή αλλιώς, ζωή…» και παράλληλα ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία η Βίκυ είναι πλάτη και φαίνεται το μισό της πρόσωπο απλά το φόρεμά της είναι ελάχιστα αποκαλυπτικό! Αυτό έδωσε την αφορμή στην Κλεοπάτρα Πατλάκη να σχολιάσει την παρουσιάστρια με πραγματικά απαράδεκτο τρόπο κυρίως για το ύφος της εκπομπής της Φαίης Σκορδά αλλά και για το επίπεδο του συγκεκριμένου προγράμματος.

Συγκεκριμένα η Κλεοπατρα Πατλάκη είπε «Είμαι με το στόμα ανοιχτό να κοιτάω αυτή την φωτογραφία και να λέω δεν μπορεί να το έχει κάνει αυτό η Βίκυ. Αυτή την κίνηση θα την περίμενα από μια νέα κοπέλα που θέλει να κάνει ντόρο γύρω από το όνομά της, να ανεβάσει μια φωτογραφία, να ανεβάσει κάτι κουλό και να συζητηθεί. Θα ανεβάσω εγώ που κηδεύω την φίλη μου σέξι πορτρέτο μου; Έχω κάθε δικαίωμα να σοκαριστώ και να πω «Βρε Βίκυ από εσένα δεν το περίμενα αυτό.» Είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο, δεν είσαι κυρία της γειτονιάς.» Μάλιστα η δημοσιογράφος δεν έμεινε μόνο σε αυτά αλλά προχώρησε την κριτική της στην παρουσιάστρια του ALPHA λέγοντας κάτι ακόμη πιο υποτιμητικό «Μου θυμίζει την ταινία με την Ρένα Βλαχοπούλου που έμενε μονίμως χήρα και ξαφνικά την βλέπαμε με το μαύρο φόρεμα μπροστά και την πλερέζα με όλη την πλάτη ανοιχτή.»

To blog,Tάδε Effie επικοινώνησε με την παρουσιάστρια και μεταφέρει τα εξής. «Δεν φόρεσα και μαγιό για να με σχολιάσουν με αυτό τον τρόπο.» Αυτό μου είπε πολύ κοντινό πρόσωπο της Βίκυς και συνεχίζει «Η Βίκυ με το που έμαθε το περιστατικό έγινε πραγματικά έξαλλη! Της φάνηκε εντελώς απαράδεκτο να σχολιάζετε μια ανάρτησή της στο Instagram για έναν κοντινό άνθρωπό της που έχασε μόνο και μόνο επειδή χρησιμοποίησε μια φωτογραφία με ένα μαύρο φόρεμα που σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις αποκαλυπτικό! Στην συνέχεια όμως όταν της μετέφεραν οι δικοί της άνθρωποι ποιοι σχολίασαν την φωτογραφία της είτε χαρακτηριστικά: «Α, καλά εντάξει δεν θα ασχοληθώ παραπάνω! Ο καθένας κρίνεται από τα λεγόμενα του, από την πορεία και την διαδρομή του. Κρίμα!» http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα