Βασιλόπουλος: "Παιδί; Όταν έρθει η ώρα"!

15:05 28/7/2011 - Πηγή: TVNea
Σε νυχτερινή έξοδο, χωρίς τη σύζυγό του Αντωνία Βεντούρα, συνάντησε η κάμερα του Star, τον Χρήστο Βασιλόπουλο, μία μέρα πριν επιστρέψει μαζί της στο Λος Άντζελες.
Ο νιόπαντρος ηθοποιός μίλησε για τη νέα του ζωή: «Ο πολιτικός γάμος μας, έγινε στο Λας Βέγκας, ενώ ο θρησκευτικός έγινε στην Κεφαλονιά. Από εκεί κατάγεται η γυναίκα μου», είπε ενώ εξομολογήθηκε πως ακόμα δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας: «Παιδί; Όταν έρθει
η ώρα!».
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος δήλωσε πως πρέπει να επιστρέψει στην Αμερική, αφού πέρασε ένας μήνας και πρέπει να γυρίσει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις: «Αυτό μου αρέσει, αυτό είναι το πάθος μου, γι’ αυτό πήγα στο Λος Άντζελες. Όταν είσαι ηθοποιός, το ταξίδι στο Λος Άντζελες το οφείλεις στον εαυτό σου».Ωστόσο, αν τυχόν έχει κάποια καλή πρόταση για τον ίδιο για ταινία ή σήριαλ εδώ στην Ελλάδα, δεν θα αρνηθεί κι ας είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη στιγμή στη χώρα μας: «Την Ελλάδα την αγαπώ, την λατρεύω. Δεν ξεχνάς ποτέ ούτε αυτούς που σε ανέβασαν, ούτε εκείνος που σε προτίμησαν, σε στήριξαν και σου έδωσαν ψωμί να φας».





Zougla.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα