Το Τηλεβαρόμετρο του TV Nea! #1

18:13 26/9/2016 - Πηγή: TVNea

Πρώτη των πρώτων για το Τηλεβαρόμετρο που έρχεται εδώ στο TV Nea με στόχο να τονίζει τα θετικά και να παρατηρεί τα αρνητικά στιγμιότυπα της τηλεόρασης.
Πάμε ,λοιπόν, να μετρήσουμε αντίστροφα τόσο σε εκείνα που μας άρεσαν αλλά και σε εκείνα που θα θέλαμε να ήταν λίγο διαφορετικά.
Ups (....αυτά που μας άρεσαν)
3. Ξεκινάμε με το κανάλι Ε και πιο συγκεκριμένα με τους σκηνογράφους, Μιχάλη Αθανασιάδη (Φτιάξε καφέ να στα πω, La Biri Biri , Επιτέλους Σαββατοκύριακο), και Γιούλικα Βεκρή (Έτοιμο το πρωινό),για την πολύ ωραία
δουλειά που έκαναν με τα σκηνικά των εκπομπών. Ωραία,μεγάλα και ευχάριστα στο μάτι του τηλεθεατή. Αν για κάτι πρέπει να γκρινιάξουμε είναι η επιλογή του τούβλου σε αρκετά σημεία. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κεραμιδί χρώμα δεν γράφει τόσο τέλεια (κάτι ξέρει η βασίλισσα Ελένη και κυνηγάει το μπλε!).Αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια πολύ ωραία και ...2016 δουλειά.

2.Θετική ψήφο και στον Γιώργο Παπαδάκη γιατί χρειάστηκε μόλις μια μέρα για μας αποδείξει ποιος κάνει κουμάντο στη ζώνη 7 με 10 τα τελευταία 25 χρόνια ,αποδεικνύοντάς μας ότι το μόνο που χρειάζεται κανείς για να πετύχει είναι αγάπη γι αυτό που κάνει και δουλειά, πολλή δουλειά.

Ενδεικτικά να πούμε πως τα νούμερα της πρεμιέρας ήταν τα χαμηλότερα που έκανε μέσα στην πρώτη εβδομάδα που μας πέρασε.

1.Στην πρώτη θέση για το πρώτο τηλεβαρόμετρο η Άννα Μπουσδούκου ,γιατί είναι νέα, είναι ωραία, αλλά είναι και πολύ καλή στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ! Παρά το νεαρό της ηλικίας της η Άννα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να την κάνουν στο μέλλον ένα από τοπ ονόματα στον χώρο της ενημέρωσης.

Downs (....αυτά που μας χάλασαν)
3. Ο τρόπος που χειρίστηκαν τόσο το Star όσο και ο Alpha τους δημοσιογράφους, Δημήτρη Σουλτογιάννη και Θάνο Δημάδη ,αντίστοιχα, στην είδηση που τους θέλει να παρακολούθησαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό, Νίκο Παππά ,στην Νέα Υόρκη.
Σε μια δύσκολη για την τηλεόραση εποχή όπου τα μεγάλα κεφάλια των καναλιών ζητούν τη στήριξη και την κατανόηση των εργαζομένων, καλό θα ήταν και οι ίδιοι να μπορούν να υπερασπίσουν τους ανθρώπους που δουλεύουν για τις δικές τους επιχειρήσεις και να μην τους "σταυρώνουν" για να αποδείξουν σε ένα σύστημα ,που οι ίδιοι μέσα από τα δελτία τους κατηγορούν καθημερινά, ότι όλα είναι καλά.
2.Αρνητική βαθμολογία στην επιλογή του ΑΝΤ1 να προγραμματίσει τη νέα καθημερινή σειρά, "Τα 5 κλειδιά" ,στις 4 το απόγευμα γιατί πιστεύουμε ότι θα δυσκολευτεί πολύ σε αυτή την ώρα.
Απο την μία τα νεανικά του "Ξαναδέστε τους" κι απο την άλλη τα γενικά τόσο της Τατιάνας όσο και του νέου σήριαλ του Star , Ζωή μου, μπορεί να δυσκολέψουν πολύ το σήριαλ.
Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται μια πολύ καλή προώθηση, και στον ΑΝΤ1 πολλές φορές δεν φημίζονται γι αυτό.
1. Κλείνουμε την τριάδα των αρνητικών με την Πόπη Τσαπανίδου γιατί ακόμα δεν άρχισε η νέα τηλεοπτική σεζόν και μοιάζει να μην της έχει φύγει η κούραση από την προηγούμενη.
Μπορεί η ίδια να ξεκίνησε αυτήν την ενημερωτική ζώνη πριν απο μερικά χρόνια, ωστόσο, φαίνεται πως πια δεν είναι το φόρτε της και ίσως είναι η στιγμή να δοκιμαστεί σε κάτι άλλο.

Αυτά για απόψε απο τη ζυγαρία του Τηλεβαρόμετρου.Ραντεβού εδώ ,στο TV Nea, την επόμενη Δευτέρα!Μέχρι τότε εσείς ξέρετε καλά πως το σερφάρισμα σταματάει εδώ. http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα