Το Τηλέ-κοντρόλ (7/09/2011)

18:01 7/9/2011 - Πηγή: TVNea
***Πάλι ξύλο έφαγα χθες…Με το τουλούμι που λένε. Προσπαθούσε ο κύρης του σπιτιού να αλλάξει τα κανάλια και εγώ δεν τα άλλαζα με τίποτα. Και δώσε του να με βαράει στον τοίχο, δώσε του να με χτυπάει στην παλάμη του και να λέει «Άλλαξε βρε αναθεματισμένο»
***Καλέ μη με χτυπάς φώναζα εγώ. Μπαταρίες χρειάζομαι το πράμα, όχι μελανιές και μώλωπες. Έφαγα τόσο ξύλο μέχρι να το καταλάβει ο άχρηστος που μπορούσα άνετα να του κάνω μήνυση για ξυλοδαρμό
***Τα παρακολουθώ όλα εγώ στο CSI
που μεταδίδει το Skai. Ξέρω τα δικαιώματα μου πλέον. Άσε που άμα θέλω μπορώ να λύσω και φόνο εκ προ-Μελέτης.
***Της Μελέτη(ς) έχει να γίνει φέτος το χειμώνα. Από τις επτά και μισή μέχρι τις δέκα στον αέρα του Star και από εκεί 100άρι λίγα πατώματα πιο πάνω για τα studio του Δρόμου fm. Μέχρι τις δώδεκα θα κελαηδάει και από εκεί.
***Σου λέει από την μέρα που τελείωσε το κορίτσι με το Dancing With The Stars δεν μπορεί να σταματήσει να τρέχει ένα πράμα. Το ζητάει ο οργανισμός της πλέον. Από το Ο.Α.Κ.Α τη μαζεύανε κάθε βράδυ φίλοι και συγγενής, Βρε Ελεονώρα έλα να ξεκουραστείς λίγο, τίποτα αυτή, γκομένιαζε με το ταρτάν.
***Σε συνέντευξη της είπε ότι η Πρωινή Μελέτη φέτος θα είναι πολύ διαφορετική όμως με τα ίδια πρόσωπα. Αυτή το είπε, ποιος την πίστεψε είναι το θέμα. Να μην είμαι κακό τηλεκοντρόλ όμως, να δω την πρεμιέρα και μετά να κρίνω.
***Πάντως αν κρίνω από τις δηλώσεις της Τζωρτζέλας (πανελίστρια στην Πρωινή Μελέτη) που δήλωσε ότι βαριέται τα μεσημεριανά και ότι πλέον δεν έχουν λόγο ύπαρξης μπορώ να καταλάβω τι θα ακούσω από το στόμα της και φέτος.
***Φέτος το πρόγραμμα του Alpha θα είναι μικρό, λιτό και απέριττο. Τουλάχιστον έτσι λένε. Εγώ σας μεταφέρω πως οριστικές αποφάσεις ακόμα δεν έχουν παρθεί, ναι, περικοπές θα γίνουν όμως ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο.
***Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Γερμανοί θέλουν να ξεφορτωθούν τον Alpha. Ενώ σε ολάκερη την Ευρώπη ο όμιλος RTL έχει τρομερές αυξήσεις, στην Ελλάδα οι ζημίες του ομίλου φτάνουν τα 12 εκατομμύρια. Αυτή είναι η εκδίκηση μας για τα χουνέρια σας γερμανοί. Φιλάκια στην Άγκελα
***Με φιλάκια ξεκίνησε και ο Γιώργος ο Αυτιάς τη νέα σαιζόν. Μου έλειψε ο μπαγάσας. Αφού πρώτα βγήκε και ανακοίνωσε ότι οι περισσότεροι....
είναι απλήρωτοι από το Alter φρόντισε να μας υπενθυμίσει πως βρίσκεται στην γραμμή των γεγονότων γιατί αυτά τον κάλεσαν.
***Δηλαδή τι, μαζεύτηκαν όλα τα γεγονότα έκαναν την καθιερωμένη σύσκεψη τους και αποφάσισαν να φωνάξουν τον Αυτιά; Μη χειρότερα!
***Μη χειρότερα φωνάζει και η συμπαρουσιάστρια (έτσι την φωνάζουν) του Γιώργου η Μάγδα και ένα δίκαιο το έχει. Δεν την πειράζει που ξυπνά από το χάραμα, δεν την ενοχλεί που δουλεύει ώρες μετά την εκπομπή, ούτε την νοιάζει που είναι απλήρωτη. Αυτά τα έρημα τα τηλέφωνα και τους τρόπους επικοινωνίας να την άφηνε ο άλλος ο γλωσσοδιάρροιας να αρθρώσει για μια φορά χωρίς να πεταχτεί και θα ήταν πιο ευτυχισμένη.
***Βλέπω τα Σφηνάκια στον Alpha και αναρωτιέμαι γιατί. Γιατί να υπήρξαν τότε; Γιατί να σκορπίζοντα
Keywords
Τυχαία Θέματα