Το πρώτο σεμινάριο σεναρίου στην Ελλάδα παίρνει σάρκα και οστά στον ΑΝΤ1! Όσοι… πιστοί δηλώστε συμμετοχή!

21:33 25/8/2014 - Πηγή: TVNea

Πάντα ένα βήμα μπροστά και έχοντας στο δυναμικό του μόνο έμπειρους, καταρτισμένους και αξιόλογους επαγγελματίες ο ΑΝΤ1 φέρνει για ακόμη μια φορά κάτι νέο στην Ελλάδα που σίγουρα όπως θα διαβάσετε και παρακάτω αναμένετε πολύ ενδιαφέρον. Με την δημιουργία του νέου επιρρηματικού εγχειρήματος - μέλους ο όμιλος ΑΝΤ1 ανοίγει δυναμικά τα φτερά του με αντικείμενο την δημιουργία, παραγωγή και
εκμετάλλευση περιεχομένου για την ελεύθερη την συνδρομητική τηλεόραση και τα digital media.

Η ANTS PRODUCTION HUB δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να εκπαιδευτεί στις τεχνικές τηλεοπτικού σεναρίου από έναν διεθνή επαγγελματία του χώρου. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν από τις 6 έως και τις 19 Οκτωβρίου, η ANTS PRODUCTION HUB διοργανώνει το πρώτο «ANTS Scriptwriters Masterclass», με κεντρικό ομιλητή τον Βρετανό Gareth James Brookes, δημιουργό του «Miles Apart» και πρώην συνεργάτη της FremantleMedia, όπου κατείχε τη θέση του Senior Head Writer και Story Consultant για 12 χρόνια. Ο Gareth Brookes θα καθοδηγήσει προσωπικά τους συμμετέχοντες και θα τους μυήσει στις τεχνικές συγγραφής, ανάπτυξης αλλά και προώθησης τηλεοπτικού σεναρίου, μέσα από ένα μοναδικό masterclass διάρκειας 2 εβδομάδων. Κάθε συμμετέχων θα εκπαιδευτεί στις μεθόδους ανάπτυξης της κεντρικής ιδέας, των χαρακτήρων και της βασικής πλοκής, ενώ στόχος του masterclass είναι η δημιουργία μίας ολοκληρωμένης πρότασης που θα αποτελέσει τη «βίβλο της σειράς» για κάθε σεναριογράφο.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο μοναδικό σεμινάριο μπορείτε να καταθέσετε τις προτάσεις σας με γραπτό email στο [email protected] μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2014, μαζί με την αίτηση συμμετοχής την οποία θα βρείτε στο http://extranet.antenna.gr/ANTS_MASTERCLASS.doc και να διεκδικήσετε μία από τις 10 θέσεις. Σε κάθε σας πρόταση θα πρέπει να περιλαμβάνεται ο τίτλος της σειράς, το genre και το logline καθώς και μία σύντομη περίληψη, ένα δείγμα διαλόγου της σειράς αλλά και το βιογραφικό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα της ANTS PRODUCTION HUB στο facebook :www.facebook.com/antsproductionhub ή να επικοινωνήσουν με email στο [email protected] και τηλεφωνικώς στο 210 68 86 778.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα