Το παρασκήνιο με την Κατερίνα Καινούργιου και το «Όλα Παίζουν»

21:01 29/10/2014 - Πηγή: TVNea
Πολλές συζητήσεις προκάλεσε χτες η ξαφνική αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου από το πλατό της εκπομπής «Όλα Παίζουν». Γνωστή για την τυπικότητά της και τον επαγγελματισμό της, ήταν η πρώτη, ίσως, φορά, στα 11 χρόνια της καριέρας της που ζήτησε συγγνώμη από το κοινό λέγοντας ότι αισθανόταν μια έντονη αδιαθεσία. Η φράση αυτή σε συνδυασμό με την ρίζα στο μαλλί (ακούγεται λίγο αστείο αυτό αλλά είναι ένα δείγμα κι αυτό!) οδήγησε κάποιους να γράψουν στα social media ότι μπορεί να είναι έγκυος. Τελικά όμως η αλήθεια είναι διαφορετική.

Όπως
γράφτηκε αρχικά από το site του Πέτρου Κωστόπουλου- και δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε- είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός της 29χρονης παρουσιάστριας και της Υπεύθυνης της εκπομπής, Ιζαμπέλας Σασλόγλου, με αποτέλεσμα η πρώτη να ξεσπάσει σε κλάματα μπροστά σε όλους. Η κακή της ψυχολογική κατάσταση είχε φανεί εξάλλου από τη Δευτέρα, ενώ δεν πρέπει να είναι τυχαία η απουσία της αυτή την εβδομάδα από το πρώτο κομμάτι της εκπομπής, το «σχολιαστικό», αυτό δηλαδή που σημειώνει και τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης λόγω του εντυπωσιακού lead in που παίρνει από την Ελένη Μενεγάκη- χτες πάντως η συγκεκριμένη ρουμπρίκα έκανε για πρώτη φορά μονοψήφια!

Το είχαμε γράψει από τη Δευτέρα πως το κλίμα στην εκπομπή δεν είναι καλό και πως οι χαμηλές πτήσεις στον εναέριο χώρο της AGB έχουν δημιουργήσει εσωτερικές εντάσεις. Η Κατερίνα Καινούργιου πάντως νωρίς χτες το βράδυ εθεάθη στο cafe Baron της Γλυφάδας μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και την αδερφή του Αφροδίτη. Όπως μας είπαν μάλιστα αυτοί που την είδαν δεν έδειχνε σε καθόλου καλή κατάσταση, ενώ το τηλέφωνό της χτυπούσε συνεχώς.

Οι πληροφορίες μας λένε πάντως πως τα χρέη πυροσβέστη έχει αναλάβει ο Γιώργος Λιανός, ενώ οι επόμενες μέρες θα είναι σίγουρα κρίσιμες για το μέλλον της εκπομπής

entertv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα