Το «Teen City Vibe» επιστρέφει για λίγο στην Αθήνα.

14:59 13/5/2017 - Πηγή: TVNea
Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 17:00, γνωρίζουμε την πρωτεύουσα μέσα από τα μάτια της Στέλλας,
του Γκάμπριελ και της Νεφέλης.

Ο Γιάννης Κορφιάτης μάς συστήνει τους τρεις εφήβους…

Η Στέλλα ασχολείται πέντε χρόνια με τη μουσική. Παίζει ντραμς, λίγο πιάνο και διοργανώνει live εμφανίσεις με το Ωδείο της. Νιώθει γεμάτη και ευτυχισμένη όταν βρίσκεται στη σκηνή και τραγουδά.

Ο Γκάμπριελ είναι
17 χρόνων. Από μικρός έκανε ασκήσεις γυμναστικής πάνω στο στρώμα του. Έτσι ανακάλυψε ότι του αρέσει το parkour και το free running, με τα οποία ασχολείται τα τελευταία επτά χρόνια. Του αρέσει να κάθεται στην ταράτσα και να βλέπει την Αθήνα από ψηλά.

Η Νεφέλη είναι active τύπος, ασχολείται με πολλά πράγματα. Τον ελεύθερό της χρόνο κάνει skateboard και παίζει ice hockey. Της αρέσει να βλέπει τον κόσμο μέσα από τον φωτογραφικό φακό. Τραβάει φωτογραφίες με φίλους, με τον σκύλο της, καθώς και ωραία τοπία.

H Nεφέλη, ο Γκάμπριελ και η Στέλλα βάζουν τα δυνατά τους για να αναδείξουν την πόλη τους. Τα κορίτσια ξεκινούν κάνοντας βόλτα στο λιμανάκι του Φαλήρου, την ίδια ώρα
που ο Γκάμπριελ μαζί με τους φίλους του κάνει parkour σε ένα από τα πιο ωραία πάρκα της Αθήνας. Στη συνέχεια, συναντιούνται στο Μοναστηράκι όπου, μαζί με τους περαστικούς, κάνουν mannequin challenge. Μας ξεναγούν στους δρόμους με τα φωτιστικά και τα graffiti, και η ημέρα κλείνει ρομαντικά, στο πιο όμορφο σημείο της Αθήνας, όπου τραγουδούν με θέα την Ακρόπολη.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα