Το Mega ΟΝΤΩΣ αγόρασε τα δικαιώματα

11:11 8/6/2011 - Πηγή: TVNea
ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ «ERDI»Σχετικά με δημοσιεύματα που επικαλούνται «υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του Mega» και διαψεύδουν το ιδιαίτερα έγκυρο ρεπορτάζ του TVNEA για μία νέα εκπομπή στο κανάλι, απαντούμε συνοπτικά πως σχετικό δελτίο τύπου της τουρκικής εταιρίας «Erdi» κατακεραυνώνει τους ισχυρισμούς της ιστοσελίδας και του συντάκτη που μιλάει για «ανυπόστατες φήμες».
Σύμφωνα με το δελτίο
τύπου που εξέδωσε την προηγούμενη Τετάρτη, η εταιρία παραγωγής κατά την διεθνή έκθεση του MIPTV, την οποία καλύψαμε δεόντως από το TVNEA πώλησε (!) το συγκεκριμένο φορμάτ σε ένδεκα χώρες, ανάμεσα τους και το MEGA και την εταιρία παραγωγής ATA. Οπότε η πληροφορία ότι το Mega δεν αγόρασε «real life» θεωρείται λάθος και αποτέλεσμα κάκιστου ρεπορτάζ.
Μάλιστα ο ίδιος ο διανομέας σε συνέντευξη του σε γνωστό περιοδικό της Τουρκίας δηλώνει σχετικά με το θέμα: «Πιστεύω πως το πρόγραμμα θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε Γαλλία και Ελλάδα τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο».
Για τους τύπους, αντίστοιχη ιστοσελίδα που ανήκει στην ίδια ιδιοκτησία και ακριβώς μία μέρα μετά την δική μας αποκάλυψη (εδώ στο «Domenica» του tvnea) δίνει τις ίδιες πληροφορίες για το κόνσεπτ που αναφέραμε εδώ.
Επίσης να τονίσουμε πως κανένα πρόγραμμα δεν έχει κλείσει σίγουρα για την επόμενη σεζόν, ενώ η κατάσταση στην τηλεόραση κρίνεται κρίσιμη. Γεγονός που έχουν επιβεβαιώσει και δηλώσει όλοι οι διευθυντές προγράμματος σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα