Το MEGA βάζει ''stop'' στους Ρίσβα-Σακαλή-Σολωμού.Τι συμβαίνει με τη νέα σειρά;

14:33 10/9/2012 - Πηγή: TVNea
Πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει, περί τα τέλη Αυγούστου, για μία νέα σειρά που «μαγειρεύεται» στο Μεγάλο Κανάλι. Πρόκειται για την προσαρμογή του «Con el Culo al Aire» (μτφ: «Με τα παντελόνια κατεβασμένα») που μας έρχεται από την Ισπανία.
Ωστόσο, μία… νέα «βόμβα» έρχεται να ταράξει τα ήρεμα τηλεοπτικά «νερά» της εποχής!

Βασίλης Ρίσβας-Δήμητρα Σακαλή

Όχι, η σειρά δεν ματαιώθηκε, αλλά ούτε και αναβάλλεται λόγω budget,
αφού οι συζητήσεις, ώστε να δοθεί το πράσινο φως για τον Ιανουάριο του ’13 (;) συνεχίζονται –και απ’ ότι μαθαίνουμε είναι σε πολύ καλό στάδιο.

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες, στελέχη του καναλιού, αποφάσισαν να μην αναθέσουν την απόδοση του σεναρίου, στο γνωστό σεναριακό τρίδυμο (Ρίσβας - Σακαλή - Σολωμού) όπως αρχικά διέρρευσε. Οι λόγοι είναι κάπως ασαφείς και οι ίδιοι οι σεναριογράφοι δεν θέλουν να αναφερθούν στο γεγονός.

Πληροφορίες όμως που διέρρευσαν μέσα από το κανάλι μιλάνε για...
ανάθεση της σειράς σε σεναριογράφους που έχουν –επίσης- συνεργαστεί κατά καιρούς με το κανάλι και είναι πιο... ευέλικτοι σε θέματα αντιπαραθέσεων. Όσο λιγότερες αντιρρήσεις φέρνει κάποιος τόσο πιο ευχάριστος γίνεται... "Σ' ευχαριστώ ω εταιρία" που λέει κι ο μεγάλος τραγουδοποιός! Οι καιροί είναι δύσκολοι...
Έλενα Σολωμού

Ερωτώμενοι οι τρεις σεναριογράφοι, μας είπαν λακωνικότατα, ότι «ποτέ δεν τους έγινε κάποια επίσημη πρόταση από το κανάλι» και ότι είχαν κάνει κάποιες επαφές για το εν λόγω πρότζεκτ μόνο με την εταιρία παραγωγής.

Να σημειωθεί, ότι, αν οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις-σκέψεις των ιθυνόντων, αυτό θα είναι το δεύτερο «χτύπημα» για τους Βασίλη Ρίσβα, Δήμητρα Σακαλή, Έλενα Σολωμού, μετά το αιφνίδιο «stop» που μπήκε στο νέο κύκλο επεισοδίων του «50-50», στο παρά πέντε της έναρξης των γυρισμάτων.

Εν αναμονή των αποφάσεων, λοιπόν…
magazineofmediahttp://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα