Το «Happy Traveler» ταξιδεύει στα Σφακιά

15:16 30/8/2015 - Πηγή: TVNea
Το «Happy Traveler» με τον Ευτύχη Μπλέτσα ταξιδεύει στα Σφακιά την Κυριακή 30 Αυγούστου στις 18.00, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.
Το ταξίδι ξεκινάει με τον Happy Traveller να οδηγά από Χανιά προς Σφακιά, περνώντας από τις πανέμορφες Βρύσες και άλλα πολλά χωριά στην διαδρομή. Φτάνοντας στα Σφακιά πρώτη στάση είναι η χώρα Σφακίων ένα μέρος γεμάτο με φιλόξενους ανθρώπους, γευστικές λιχουδιές και καταπληκτικές
περιοχές τριγύρω για μπάνιο και διασκέδαση. Φτάνοντας στη χώρα των Σφακίων ο Ευτύχης σταματά στον κεντρικό φούρνο με αυθεντικά σφακιανά παξιμάδια -και όχι μόνο-. Έπειτα πήγε στο λόφο με το παλιό κάστρο από όπου έχει καταπληκτική οπτική όλων των Σφακίων που κόβει την ανάσα. Ο Happy Traveller κάνει κανό στη παραλία Βρύση και πηγαίνει μία βόλτα στα βαθιά. Επόμενος προορισμός το Φραγκοκάστελο. Εκεί μαθαίνει κάποια πράγματα για την ιστορία του κάστρου αλλά και για το περίφημο μύθο των Δροσουλιτών.
Έπειτα επισκέπτεται μια καταπληκτική ταβέρνα και κάνει μια μικρή βόλτα στα βραδινά Σφακιά. Το ξεκίνημα της επόμενης ημέρας δεν μπορεί να γίνει αλλού… ο Ευτύχης και πάλι επισκέπτεται τον μυρωδάτο σφακιανό φούρνο και προμηθεύεται πρωινές λιχουδιές. Έπειτα πηγαίνει στα μελίσσια από όπου βγαίνει το γεστικότατο σφακιανό μέλι και μαθαίνει λίγα παραπάνω πράγματα για τις αγαπημένες σε όλους, μέλισσες. Το επόμενο εγχείρημα του Happy Traveller είναι πολύ πιο επικίνδυνο από το να κάνει παρέα με μέλισσες.
Ο Ευτύχης πηγαίνει στην Αράδαινα όπου βρίσκεται και το πιο ψηλό Bungee jumping από γέφυρα στην Ευρώπη. Όχι μόνο πηγαίνει αλλά πηδάει κιόλας από τα 138 μέτρα, μια μοναδική εμπειρία που κόβει την ανάσα. Στην επιστροφή οι φιλόξενοι Κρητικοί προσκαλούν τον Ευτύχη για φαγητό και έπειτα επιστρέφει στα Σφακιά.
Την επόμενη μέρα ο Ευτύχης επισκέπτεται τα πιο ενδιαφέροντα μέρη γύρω από τα Σφακιά όπως τα Γλυκά νερά και το Λουτρό. Τέλος παρουσιάζει την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου που είναι μοναδικής ομορφιάς αν και έχει λίγο ανέβασμα μέχρι να φτάσεις. http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα