Το DOT έρχεται με δυνατούς καλεσμένους...

17:20 13/1/2018 - Πηγή: TVNea

Η αγαπημένη παρέα της τηλεόρασης ,πιστή στο ραντεβού της, έχει ετοιμάσει ένα μαγκαζίνο με πλούσια θεματολογία για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το απόγευμα του Σαββάτου οι οικοδεσπότες του «DOT» σχολιάζουν μαζί με τον γνωστό καυστικό παρουσιαστή του RODEO – Βαγγέλη Περρή – την επικαιρότητα ,και ο ίδιος εξηγεί γιατί περιμένει το επόμενο Survivor. Η life coach Μάρεα Λεουτάρη μας δείχνει πώς να απομακρύνουμε τοξικούς ανθρώπους
από τη ζωή μας ενώ η Μαρία Χολέβα προτείνει στις μαμάδες το πιο χαλαρωτικό βρεφικό μασάζ για τα μωράκια τους. Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει ιδιαίτερες απολαυστικές λιχουδιές. Η Θάλεια Γιαννακοπούλου παρουσιάζει ένα θέμα που αφορά τις γυναίκες αλλά σίγουρα θα κεντρίσει και το αντρικό ενδιαφέρον. Μια ιδιαίτερη στιγμή στο Dot είναι η παρουσίαση της ιστορίας της πρώτης αγγλόφωνης ταινίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη μέσα από σπάνια πλάνα.

Την Κυριακή στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου κάθεται η Βίκυ Σταυροπούλου. Η ταλαντούχα ηθοποιός περιγράφει πώς βρέθηκε στον δρόμο της υποκριτικής και μιλάει για τις σχέσεις της με τους αγαπημένους της ανθρώπους. Την παρέα του «DOT» συμπληρώνει αυτή την Κυριακή ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος μιλάει για το Survivor και κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή του μετά το reality. Ο Γιάννης Αποστολάκης φροντίζει για άλλη μια φορά τη γεύση μας και ετοιμάζει μια αλμυρή και μια γλυκιά συνταγή, ανάλογα την όρεξή μας. Ο Γιώργος Πανόπουλος κάνει προβλέψεις και αναλύει τι φέρνει το 2018 για κάθε ζώδιο. Η χειρούργος ωτορινολαρυγγολόγος ,Ειρήνη Μάντζαρη, περιγράφει τον καλύτερο τρόπο για να διορθώσουμε το στραβό διάφραγμα. Τέλος, η Μαρία Χολέβα μιλάει για την ατοπική δερματίτιδα στα βρέφη, ένα θέμα που αγγίζει όλες τις μαμάδες.

Dot. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:00 στον ΣΚΑΪ.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα