Τις τρέμω τις πλαστικές, φοβάμαι, χάνομαι και μόνο στην ιδέα...

19:02 28/7/2016 - Πηγή: TVNea

Για το αν θα έμπαινε στη διαδικασία να κάνει πλαστική επέμβαση αλλά και πως αντιδρά όταν βλέπει... ρυτιδούλες στο πρόσωπο της, μίλησε σε συνέντευξή της η Ευαγγελία Αραβανή στο Down Town Κύπρου.

Θα πανικοβληθείς, δηλαδή, αν δεις μία ρυτίδα στον καθρέφτη σου;
«Όχι, καθόλου. Εντάξει, ξέρω, μεγαλώσαμε, άρα θα τις δούμε τις ρυτιδούλες μας. Όμως μπορεί να ξυπνήσω και να δω ότι πάχυνα. Ή μία άλλη μέρα να με δω και να παρατηρήσω ότι δεν κοιμήθηκα
καλά κι έχω κύκλους κάτω από τα μάτια μου. Βλέπω κατά καιρούς μικροπράγματα που δεν μου αρέσουν, αλλά οκ. Αν είχα κάποιο θέμα χοντρό, κάτι που δεν θα μπορούσα να συμβιβαστώ, τότε θα έμπαινα στη διαδικασία να το φτιάξω και να το διορθώσω»

Φοβάσαι τις πλαστικές;
«Τις τρέμω, φοβάμαι, χάνομαι και μόνο στην ιδέα! Αν είχα έντονο πρόβλημα, θα το έκανα. Τώρα, όμως, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Καλά είμαι!»

Κοπιάζεις για να έχεις το σώμα αυτό;
«Όχι. Το λέω κι ας με μισούν κάποιες γυναίκες (γελάει)! Δεν κάνω απολύτως τίποτε. Δίαιτα και διατροφή δεν ξέρω τι είναι. Αλλά δεν ξέρω και τι είναι το τηγάνι μέσα στο σπίτι. Δεν τρώω τηγανιτά, ας πούμε. Δεν είναι ότι προσέχω, απλά δεν τα τρώω. Είμαι ευλογημένη νομίζω, γιατί έχω έναν πολύ καλό μεταβολισμό κι έτσι είμαι μία χαρά. Δεν στερούμαι τίποτα. Τρώω ό,τι θέλω, ακόμα και τα γλυκάκια μου».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα