Τηλεκοντρολ:Νέα εκπομπή για τις Αρβύλες-MEGA μονοψήφια-βατερλώ Αμαρτημα-Νέες σειρές ΑΝΤ1;-STAR S.O.S

18:08 22/11/2012 - Πηγή: TVNea
Πέμπτη σήμερα το Τηλεκοντρόλ είναι εδώ για να κάνει το ζαππιγκ στα κανάλια αλλά και να σας μεταφέρει αποκλειστικές πληροφορίες.-Με νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1 οι Ράδιο Αρβύλα-Ανεβοκατεβάσματα για τους Δεμένους του ALPHA-Νέες σειρές ετοιμάζει ο ΑΝΤ1;Θα δουμε το Βαλς; -Με μονοψήφια 'γενέθλια' το MEGA-Το βατερλώ Αμαρτημα του ΑΝΤ1-STAR προς DWTS3: S.O.S

Με
νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1 οι Ράδιο Αρβύλα
Σε συζητήσεις με τον Γιάννη Λάτσιο βρίσκεται ο Αντώνης Κανακης τον τελευταίο καιρό. Η αιτία είναι η μια και μοναδική νεα εκπομπή που ετοιμάζει να βγάλει ο σταθμός. Αν θυμάστε πριν λίγο καιρό ο Κανάκης υποσχέθηκε στους τηλεθεατές τους ότι θα κάνουν μια διαφορετική εκπομπή με πολύ τραγούδι αφιερώσεις και πολλά άλλα. Οι υπεύθυνοι του σταθμού δεν είναι καθόλου αρνητικοί σε αυτή την ιδέα και ήδη ψάχνουν ημέρα ώστε να μπορέσει να βγει.

Ανεβοκατεβάσματα για τους Δεμένους του ALPHA
Ανεβοκατεβάσματα έχει πάλι η εκπομπή Δέστε τους στον Alpha.
Η τουρκική επέλαση στο Mega με την Τατι και την Σταματινα απέναντι, κάνει την ζώνη ακόμα πιο δύσκολη για την εκπομπή του Alpha.
Όλοι θέλουμε να γελάσουμε και να ξεχαστούμε, όχι όμως με σαχλοσυζητησεις που δεν αφορούν κανέναν.
Νέες σειρές ετοιμάζει ο ΑΝΤ1. Όχι ακριβώς έτσι…Θα δουμε το Βαλς;
Ο τηλεοπτικός σταθμός βάζει μπρος τις μηχανές για νέες παραγωγές που μπορεί να βγουν και φέτος. Τίποτα δεν έχει πάρει έγκριση, αλλά 2 σειρές είναι αυτές που ενθουσιάζουν τους υπευθύνους. Η μια είναι η σειρά του Ρωμα και η άλλη η σειρά με τους Βρικόλακες…Σε καλό δρόμο είναι η κυπριακή σειρά ''Βαλς με 12 Θεούς'' που αν όλα πάνε καλά θα παίζει στην Prime Time απο τον Δεκέμβριο και μάλλον πάει για την ημέρα Πέμπτη...(νέα αποτυχία στην ήμερα αν παίξει τελικά την Πέμπτη..το γράφω μπας και προλάβω καταστάσεις..)
Λέτε να βγουν φέτος; Πάντως στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 δεν αναφέρθηκε…

Με μονοψήφια 'γενέθλια' το MEGA
Τα χειρότερα 'γενέθλια' πέρασε το Mega αυτή την Τρίτη που μας πέρασε.
Ο τηλεοπτικός σταθμός από την Κυριακή αυτή μέχρι και σήμερα βλέπει τα ποσοστά του στην Prime Time να μειώνονται δραματικά.
Μόλις 9,6% έκανε στα γενέθλια του το MEGA .
Είναι η πρώτη φορά που ο σταθμός της Μεσογείων πλασάρεται στην 4η-5η θέση και μάλιστα με ποσοστα κάτω του 10%.
Το βατερλώ Αμαρτημα του ΑΝΤ1
Και μιας και είναι στα βατερλώ ποσοστά του MEGA φυσικά και θα ξανασχολιασω το Βατερλώ του ΑΝΤ1. Και μπορεί αυτή η εβδομάδα να κλείνει θετικά για τον ΑΝΤ1 (ακόμα και στην πρωινή ζώνη 10 με 13:00) το ΑΜΑΡΤΗΜΑ του Ρήγα ΧΑΝΤΑΚΩΘΗΕ για τα καλά. Δεν λένε με τίποτα εκεί στον ΑΝΤ1 να βάλουν μυαλό. Θεωρούν ότι ο Σουλεϊμάν αλλά και το Greys Anatomy είναι συνήθεια και δεν έχουν άλλη ώρα για να βάλουν το ΑΜΑΡΤΗΜΑ.. Θέλουν λένε ελληνικές σειρές και δυστυχώς κάνουν το παν για να τις πατώσουν στα νούμερα. Έλεος κύριε Λάτσιε μου, δεν θα σας βρίσει κανείς που θα μειώσετε μια μέρα τον Σουλεϊμάν (λέω εγώ τώρα) για να βάλετε στις 21:00 πχ τις Δευτέρα το Αμάρτημα. Άλλωστε κερδίζει ο ΑΝΤ1 κι
Keywords
Τυχαία Θέματα