ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ:Έκλεισε και ο 4ος κριτής στο RISING- Το δελτίο από ΑΝΤ1-Γιατί δεν βλέπονται JENNY JENNYκαι ΣΟΥΚΟΥ;-Πότε βγαίνουν ΟΛΑ-ΑΡΒΥΛΑ;-Νέα δοκιμαστικά για Lucky Room-Κερδισμένοι Φουρθιώτης και Καινούργιου

14:25 20/10/2016 - Πηγή: TVNea

Καλησπέρα ,φίλοι μου. Πέμπτη σήμερα και είμαι έτοιμος να πιάσω ξανά το Τηλεκοντρόλ στο χέρι , να κάνω ζάπινγκ στα κανάλια αλλά και να σας αποκαλύψω θέματα που δεν ξέρετε και θα μάθετε μόνο από εδώ.

Βέβαια,όχι,δεν θα πιάσω ακόμα το τηλεκοντρόλ μια και θα ξεκινήσω με ειδησούλες…

Πυρετωδώς στήνει ο ΑΝΤ1 το νέο του,φιλόδοξο project,''Rising Stars'',με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα. Όπως σας έχουμε πρώτοι ενημερώσει,η κριτική επιτροπή μέχρι τώρα απαρτίζεται από τη Δέσποινα Βανδή,τον Χρήστο Μάστορα και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.Ποιο
θα είναι ,όμως,το 4ο μέλος της;Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν αυτήν την ώρα στο tvnea.com,για την 4η θέση του σόου έκλεισε και επίσημα ο Κώστας Μακεδόνας Σας το είχαμε αποκαλύψει άλλωστε πρώτοι εδώ στο Τηλεκοντρόλ του TVNEA (δες εδώ) ότι ο Μακεδόνας με τον Μάριο Φραγκούλη ήταν τα επικρατέστερα ονόματα για την 4η θέση.

Αλλαγές στο δελτίο τους ετοιμάζουν οι Αντεννικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM το κανάλι σχεδιάζει πολύ σύντομα να βγει σε ανανεωμένο και πιο σύγχρονο σκηνικό, προσπαθώντας έτσι να κερδίσει τηλεθεατές. Άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι ειδικά στις ειδήσεις η μόνη διαφορά από δελτίο σε δελτίο είναι η εικόνα κι όχι τα θέματα.

Με σαρωτικά ποσοστά τηλεθέασης ξεκίνησε η Prime time του ΑΝΤ1. Τόσο Οι Συμμαθητές όσο και το Daddy Cool σημείωσαν υψηλές τηλεθεάσεις ανεβάζοντας τον ΑΝΤ1 στην 1η θέση. Βεβαία, έχουμε ακόμη κάποιες προσθήκες μέχρι να ολοκληρωθεί.

31 Οκτωβρίου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM θα βγει ο Θέμος Αναστασιαδης με το ΟΛΑ.Η εκπομπή θα συνεχίσει να παίζει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 00:15.
Όσο για το Ράδιο Αρβύλα, όπως όλα δείχνουν θα αργήσουν για άλλη μια χρονιά καθώς η πρεμιέρα τους ορίζεται για τα τέλη Νοεμβρίου.Ζωάραααα…

Και νέα δοκιμαστικά θα κάνει το Lucky Room του ΑΝΤ1. Το νέο τηλεπαιχνίδι θα παίζει κάθε Σάββατο πιθανότατα στις 20:00, μετά το δελτίο ειδήσεων…
Η φώτο δεξιά είναι από τα γυρίσματα του τρέιλερ για το τηλεπαιχνίδι.

Ώρα να πιάσω το τηλεκοντρόλ μου στο χέρι,όμως...

Σάββατο ,λοιπόν,και στις 10 το πρωί κάνει πρεμιέρα το JENNY JENNY. Την εκπομπή την ξέρουμε, κάτι σαν το JOY. Πραγματικά δεν μπόρεσα να καταλάβω την κίνηση αυτή να μπει μια τέτοια εκπομπή στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 για να εκτοπίσει ένα καθαρά πρωινάδικο στην μεσημεριανή ζώνη… Η τράμπα αυτή επιβάλλεται να γίνει μια και ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 έγινε σίγουρα χωρίς έρευνα.

Θα μείνω στο ΑΝΤ1 και θα πάω στο ΣΟΥΚΟΥ. Η εκπομπή όχι, δεν δουλεύτηκε. Στήθηκε μέσα σε λίγο καιρό, με τουπέ... απο κάποιους ότι θα μπορέσουν περάσουν τον Φουρθιωτη,και την πάτησαν. Βλέπετε, κάποιοι δούλευαν για να στήσουν σωστά την εκπομπή την ώρα που άλλοι έκαναν διακοπές...

Από την άλλη, ο Φουρθιώτης κέρδισε το στοίχημα, καθώς τόσο τα αντανακλαστικά του όσο και το αποκλειστικό ρεπορτάζ, έλαβαν επιβράβευση από το τηλεοπτικό κοινό.

Το στοίχημα κερδίζει και η Κατερίνα Καινούργιου στο ίδιο κανάλι , αφού με το αποκλειστικό και εγχώριο ρεπορτάζ καταφέρνει να ανεβάσει σταδιακά τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και να τροφοδοτεί καθημερινά όλα τα σίτε.

Πάντως, μια αλλαγή στην τηλεθέαση γενικώς, ήδη έχει παρατηρηθεί, καθώς βλέπουμε εκπομπές και δελτία που δεν έκαναν μεγάλα νούμερα να ανεβαίνουν κι εκπομπές που σάρωναν να ακολουθούν απλά ικανοποιητική πορεία. Μάλιστα, εκπομπές που κάνουν μια μέρα μεγάλα ποσοστά την άλλη καταποντίζονται στα μονοψήφια.Φυσικά, όλο αυτό μάλλον δικαιολογείται, καθώς άλλαξε το δείγμα που υπήρχε στην εταιρεία που μετράει την τηλεθέαση. Ίσως τελικά αυτοί που φωνάζουν ότι το δείγμα είναι μικρό, να έχουν δίκαιο!

Κλείνοντας ,βεβαία, να πως ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς του αναγνώστες, τόσο για τα μηνύματά σας,όσο και για την αγάπη σας, που ειδικά αυτούς τους 2 μήνες που πέρασαν από τη μεγάλη αλλαγή που επιχειρήσαμε, μας αγαπήσατε ακόμη περισσότερο, αλλά και πολλοί περισσότεροι...

Αυτό ήταν για σήμερα. Ραντεβού, φιλαράκια μου, την επόμενη Πέμπτη, με το Τηλεκοντρόλ!

Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis
Ακολουθείστε στο Twitter:@Pasxal_tvnea
Ακολουθείστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos
Στείλτε μου email:[email protected]://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα