Τηλεκαρφώματα «14» : Πάμε Eurovision? – Αυτοψία στα ενέχυρα – Μες στη χαρά στο Πρωινό μου – Κλεμμένα Όνειρα με γέλιο

19:00 14/12/2012 - Πηγή: TVNea

Άλλη μια δύσκολη εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, όμως εμείςδεν παύουμε να χαμογελάμε μέσα από τα Τηλεκαρφώματα.
Ε, ναι λοιπόν είναι γεγονός! Η Ελλάδα θα πάει στη Σουηδία! Μπορείο κόσμος να μην έχει να φάει, αλλά η χώρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού τελικάπήρε το πράσινο φως και θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό της Eurovision. Ευτυχώς λεφτά βρέθηκαν καιόχι από το ταμείο της ΕΡΤ,
αλλά από χορηγούς, οπότε μένει να δοθεί και τοτελευταίο οκ. Έχουμε να δούμε και φέτοςμπόλικο λαμέ και κιτσαριό, οπότε υπομονή μέχρι τότε!
Αυτή την εβδομάδα κατάφερε να μου κρατήσει το ενδιαφέρον ηεκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία». Η εκπομπή πρόβαλε την αγορά τωνενεχυροδανειστηρίων και το πώς λειτουργούν μέσα από ένα μικρό κατάστημα τηςΑθήνας. Αν και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τα παρουσίαζε όλα ρόδινα δε φάνηκενα μας πείθει ότι είναι πράγματι έτσι. Πολλοί είναι αυτοί που χάνουνοικογενειακά κειμήλια για ελάχιστα χρήματα, ενώ οι έλεγχοι από το κράτος είναισχεδόν ανύπαρκτοι. Αυτό όμως που μου έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν ότι μαςπαρουσίασε αναλυτικά το πόσο εύκολο είναι να ανοίξει κανείς τέτοια επιχείρηση.Αναρωτιέμαι, μήπως τελικά προτείνουν και νέες ευκαιρίες για τους νέους?
Εκεί στο «Πρωινό μου» περνούν μια χαρά και είναι όλοι τους οεαυτός τους, παραείναι θα λέγαμε. Ο Γιώργος Λιάγκας λέει ότι του συμβαίνει,αποδοκιμάζει τα φαγητά που δοκιμάζει, λέει τη γνώμη του απότομα και πολλέςφορές προσβάλλοντας. Η Σάσα Σταμάτη δε, δεν είναι να ανοίξει το στόμα της, οιβωμολοχίες της φεύγουν αβίαστα, ενώ τα χνάρια της ακολουθεί και ο ΔημήτρηςΟυγγαρέζος. Το πιο αστείο είναι αντίδραση της Φαίης Σκορδά σε όλα αυτά, πουπάντα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Χαλάρωσε Φαίη και απόλαυσέ τοκαλύτερα!
Αυτό το σίριαλ του Mega, Κλεμμένα Όνειρα, όσο πάει με κάνει να γελάω καιπερισσότερο, όσο δραματικό κι αν προσπαθεί να είναι. Από τη μια, κάθε φορά πουμια σκηνή διαδραματίζεται στη φάρμα ακούγεται πάντα ένα χλιμίντρισμα, στο σπίτιτης «λαϊκής» Μαρίας (κοπέλα του Σταύρου) ακούνε μόνο Χαρούλα (Αλεξίου) και τοπιο ωραίο ήταν όταν τα ελίτ παιδιά του κολλεγίου Άρης και Άντα, ανταλλάσουν δυοφράσεις στα Αγγλικά και το Mega δεν παραλείπει να βάλει υπότιτλους! Έλεος!
Αυτό ήταν και σήμερα. Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα σε ακόμηπιο γιορτινό κλίμα!

[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα