Τι παγώνει και τι όχι στον ΑΝΤ1; Όλο το ρεπορτάζ του TVNEA.com...

17:31 3/3/2017 - Πηγή: TVNea
Απο την αρχή της χρονιάς, το κανάλι του Αμαρουσίου σχεδίαζε την αντεπίθεσή του στα ριάλιτι, αλλά και στον ΣΚΑΪ, που πήρε από τα χεριά του το VOICE και κατ' επέκτασιν το SURVIVOR, που πήγε πακέτο με την τουρκική παραγωγή.

Έτσι, το πρώτο που έκλεισε ήταν το RISING STAR, ενώ στη συνέχεια το κανάλι προχώρησε στην απόκτηση του SO YOU THINK YOU CAN DANCE αλλά και της ΦΑΡΜΑΣ.
Και μπορεί το χορευτικού Show να προχωράει κανονικά , η ΦΑΡΜΑ ,όμως, πάγωσε και μάλιστα για τα καλά.Πληροφορίες μάλιστα του TVNEA.COM θέλουν το κανάλι επεξεργάστηκε πολλά ριάλιτι , ωστόσο, μετά την επιτυχία του SURVIVOR ,δεν έμεινε μόνο στην επεξεργασία αλλά πέρασε και στην υλοποίηση.

Έτσι ,όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου, το πρόγραμμα που προχώρησε στο επόμενο στάδιο είναι το I’ am a celebrity get me out of here.12 διάσημοι ζουν σε ένα περιβάλλον ζούγκλας για τρεις εβδομάδες και έρχονται αντιμέτωποι με προκλήσεις, όπως το να φάνε μια κατσαρίδα, να αντέξουν να βάλουν το κεφάλι τους μέσα σε ένα κουτί με ακρίδες ή να μπουν σε μια καλύβα γεμάτη φίδια!Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι προβάλλεται με τεράστια επιτυχία στην Αυστραλία ενώ έχει πάρει πολλά βραβεία για το δημοφιλέστερο πρόγραμμα -ριάλιτι.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε και σύμφωνα με ρεπορτάζ του TVNEA.COM ,το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν έχει κλειδώσει ακόμα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 . Το κανάλι έχει ήδη αποκτήσει τα δικαιώματα και ξεκίνησαν τα πρώτα διερευνητικά τηλέφωνα σε διάφορους STARS. Αν όλα πάνε καλά ,την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Όσο για το YOUR FACE SOUNDS FAMILIAS και το SO YOU THINK YOU CAN DANCE που ήταν να βγουν στο προσεχές διάστημα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ μας , το κανάλι επιθυμεί να συνεχίσει φέτος μόνο το ένα από τα δύο. Αυτό δεν είναι άλλο από το SO YOU THINK YOU CAN DANCE, που συνεχίζει ακόμη και τώρα να κάνει τα pre Audition.

Οι Αντεννικοί σκέφτηκαν πως δυο προγράμματα με celebrity δεν μπορούν να βγουν , άρα, ή θα βγει το νέο ριάλιτι ,I’ am a celebrity get me out of here, ή το Face.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα