Τι γίνεται με τον Γιώργο Λιανό και τον Ant1;

11:54 14/9/2012 - Πηγή: TVNea
Σιγά-σιγά κλείνουν μία-μία οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στο νέο πρόγραμμα που αυτή την εποχή στήνεται γοργά στον ΑΝΤ1. Ετσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του "TLIFE" ,όχι μόνο βρέθηκε ο παρουσιαστής του ολοκαίνουργιου τηλεπαιχνιδιού του καναλιού , "Κράτα Γερά", αλλά φρόντισαν ,ήδη, να τα πουν ένα χεράκι μαζί του (με την καλή έννοια βεβαίως-βεβαίως) και μάλιστα; Να προχωρήσουν και στις υπογραφές !

Ο... τυχερός δεν είναι άλλος από τον
Γιώργο Λιανό, ο οποίος απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των Αντεννικών και έτσι μετά την περσινή τηλεοπτική του παρουσία τόσο στο "Wipe Out", όσο και στο "Galileo", φέτος θα φιλοξενηθεί και πάλι στο κανάλι του Αμαρουσίου, παρουσιάζοντας το "Κράτα Γερά". Μάλιστα, χθες το βράδυ έπεσαν και οι υπογραφές.

Τα γυρίσματα αυτού του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 θα ξεκινήσουν περί τα τέλη του μήνα, την σκηνοθεσία θα υπογράφει ο έμπειρος Κώστας Τριπίλας (στο παρελθόν έχει υπογράψει την σκηνοθεσία σε εκπομπές όπως το "Top Chef" και την "Οικογένεια της Συμφοράς"), ενώ το παιχνίδι υπολογίζεται να βγει στον αέρα μετά τον Γενάρη του 2013.

Οσο για το τι ακριβώς είναι το 'Κράτα Γερά" ; Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι στο οποίο θα συμμετέχουν δύο ζευγάρια παικτών. Ομως, δεν πρόκειται για ζευγάρια... ότι κι ότι ! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί τα ζευγάρια αυτά θα αποτελούνται από έναν τηλεθεατή και από έναν επώνυμο παίκτη, από έναν επώνυμο παίκτη, τον οποίο θα θαυμάζει ο συγκεκριμένος τηλεθεατής.

Τα ζευγάρια θα απαντούν σε διάφορες ερωτήσεις γνώσεων, ενώ θα τους βλέπουμε να περνούν τα... πάνδηνα στο πιο μεγάλο φαν - πάρκο της πόλης ! http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα