ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ Υπέρ του έργου της Αρχιεπισκοπής το «The Voice» και ο Αντώνης Ρέμος

08:46 7/5/2014 - Πηγή: TVNea
Μια μεγάλη συναυλία με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της «Αποστολής» διοργανώνουν ο τηλεοπτικός σταθμός Αντέννα και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο talent show «The Voice».

Αυτό ανακοίνωσαν σήμερα στον Αρχιεπίσκοπο κατά την διάρκεια συνάντησης τους, ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος και ο πρόεδρος του ομίλου Αντέννα κ. Θοδωρής Κυριακού που μαζί με τον γενικό διευθυντή κ. Στρατή Λιαρέλη επισκέφθηκαν την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Στις
3 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των συντελεστών του talent show στο Ολυμπιακό Στάδιο τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν υπέρ του έργου της «Αποστολής».

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πρόταση χαρακτήρισε «καλό φίλο» τον κ. Κυριακού και τον Αντέννα ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Αντώνη Ρέμο και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, για την πρόθεση τους να στηρίξουν το έργο της Αρχιεπισκοπής.

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωστής Δήμτσας τον οποίο ο Αρχιεπίσκοπος χαρακτήρισε «ψυχή» της προσπάθειας χαρακτήρισε την ολη προσπάθεια μια «μεγάλη αγκαλιά αλληλεγγύης» ενώ ο Αντώνης Ρέμος που μίλησε για αρκετή ώρα με τον Αρχιεπίσκοπο έκανε λόγο για ένα «ηφαίστειο αγάπης».

dogma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα