Θάλεια Ματίκα: Ήταν μεγάλη χαρά που ήρθε ο Τσίπρας να μας δει.

14:00 6/2/2016 - Πηγή: TVNea
Την Θάλεια Ματίκα και τον Τάσο Ιορδανίδη φιλοξενεί αυτό το Σάββατο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.
Δες τι είπε...
Για τη γνωριμία της με τον Τάσο:
Στα 30 είχα αποφασίσει ότι πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα στη ζωή μου και είχα βάλει κάποια standards. Είχα πει ότι θα πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερος από εμένα, να έχει αποκατασταθεί οικονομικά, να μπούμε στην επόμενη φάση. Και ξαφνικά έρχεται ο Τάσος ο οποίος είναι τέσσερα χρόνια νεότερος, μόλις έχει ξεκινήσει, δεν ξέρει πού πατάει και
πού βρίσκεται και πραγματικά με το που είδα λέω «μην μπλέξω πάλι και χάσω άλλα τρία, τέσσερα χρόνια της ζωής μου». Μην πεις μεγάλη κουβέντα στη ζωή σου.
Για την επίσκεψη του Τσίπρα στο θέατρο:
Ήταν μεγάλη χαρά που ήρθε ο Τσίπρας να μας δει. Με τον Τάσο ξεκινήσαμε από πάρα πολύ μικρά θεατράκια που μας έβλεπαν ελάχιστοι θεατές. Και ξαφνικά βρεθήκαμε σε αυτό το θέατρο με αυτή την παράσταση. Και όταν έρχεται καλώς ή κακώς ο πρωθυπουργός της χώρας να σε δει νιώθεις μια περηφάνεια. Και χωρίς να τον ξέρουμε τον άνθρωπο. Κοίτα, είναι πολύ τιμητικό το να έρχεται ένας άνθρωπος ο οποίος εκφράζει την πολιτεία.
Για τον απρόοπτο γάμο:
Πήγαμε ένα πρωί να παντρευτούμε στον Πειραιά χωρίς νυφικό και καλεσμένους. Με τις οικογένειές μας. Δεν είχαμε καν βέρες. Πήραμε τη βέρα της αδερφής του Τάσου. Ο Τάσος μου έκανε πριν αρκετό καιρό μία πολύ ωραία πρόταση γάμου και εγώ μετά το αμέλησα. Ήθελε να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα