«Τέλος για τις Desperate Housewives?»

18:15 15/7/2011 - Πηγή: TVNea
Τα έξοδα ανεβαίνουν και τα νούμερα πέφτουν συνεχώς. Το ερώτημα που εκφράζουν αμερικανικές ιστοσελίδες, είναι αν η σειρά θα ρίξει οριστικά αυλαία στα τέλη του όγδοου κύκλου. Απάντηση θα λάβουν όλοι στις επόμενες εβδομάδες.
Τα συμβόλαια των παραγωγών και των πρωταγωνιστριών δίνουν την δυνατότητα για δύο ακόμη κύκλους, δηλαδή τον όγδοο που ξεκινά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και έναν ένατο το 2012/2013. Ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν θα ενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα. Το δίκτυο ABC, όπως υποστηρίζει το Hollywood
Reporter, θα ξεκινήσει εντός Αυγούστου τις τελικές επαφές με τους πρωταγωνιστές της παραγωγής και της σειράς, προκειμένου να διαπιστώσει τις οικονομικές τάσεις. Η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί  κατά πάσα πιθανότητα δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του όγδοου κύκλου στις 25 Σεπτεμβρίου. Ο έβδομος κύκλος βρήκε το «Desperate Housewives» εκτός τελικής εικοσάδας για τα πιο εμπορικά προγράμματα της σεζόν.
Η σειρά ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2004 και οι δύο πρώτοι κύκλοι εκτόξευσαν την σειρά στο Top 10 των πιο επιτυχημένων σειρών στην αμερικανική τηλεοπτική ιστορία.  Στόχος των σεναριογράφων τότε, ήταν να αποκαλύπτουν κάθε χρόνο από ένα μυστικό των νοικοκυρών. Καθεμιά από τις πέντε πρωταγωνίστριες φαίνεται πως στα επτά χρόνια εισέπραξε τουλάχιστον 25 εκατομμύρια Ευρώ αμοιβή.
Στην Ελλάδα τώρα, η σειρά προβλήθηκε πρώτη φορά στο κανάλι Filmnet. Στην ελεύθερη τηλεόραση τώρα, οι «Desperate Housewives» έκαναν το ντεμπούτο τους μέσω ΕΤ1 το 2006, στα πλαίσια των συνεργασιών της ΕΡΤ με την Disney και κατ’ επέκταση με τα ABC Studios. Δικαιώματα για ορισμένους κύκλους απέσπασε και ο ΑΝΤ1. Ο πρόσφατος 7ος κύκλος προβλήθηκε κατ’ αποκλειστικότητα στο Fox Life.
Keywords
Τυχαία Θέματα