Τα προβλήματα στο Epsilon και το «άκυρο»!

16:16 3/10/2015 - Πηγή: TVNea
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Και οι φήμες που κυκλοφόρησαν χθες βράδυ για
προβλήματα της παρουσιάστριας με την διοίκηση του Epsilon έχουν βάση. Σε καμία περίπτωση τα πράγματα δεν έχουν φτάσει σε οριακό σημείο ωστόσο η κατάσταση δεν είναι καλή… Σύμφωνα με πληροφορίες αν και η Ελεονώρα Μελέτη που από πέρσι την Άνοιξη ανέλαβε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων είχε συμφωνήσει να συνεχίσει και φέτος όπως και έγινε
υπαναχώρησε.

Κάτι τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, κάτι οι δυσκολίες του καναλιού να ανταγωνιστεί σε τεχνική υποδομή αλλά και στελεχιακό δυναμικό τα δελτία των άλλων καναλιών έφεραν γκρίνια. Ωστόσο το βασικό πρόβλημα δεν εστιάζεται εκεί: Από την αρχή της σεζόν η Ελεονώρα είχε ζητήσει είτε να διατηρήσει την εκπομπή της το #hashtag είτε να κάνει ένα νέο late night infotainment talk show.

Και αν η απάντηση που είχε πάρει στην αρχή ήταν «σύντομα θα το δούμε κι αυτό» πλέον τα μηνύματα που έρχονται από την διοίκηση είναι δυσοίωνα και κάνουν λόγω για «περιορισμένο bughet που σχεδόν έχει κλείσει γι’ αυτή τη σεζόν» και ο λόγος φυσικά είναι η ισχνή ρευστότητα που παρατηρείται στην διαφημιστική αγορά.

Μένει λοιπόν τώρα να δούμε αν η Ελεονώρα θα περιοριστεί στην παρουσίαση του δελτίου ή θα έχουμε την πρώτη ηχηρή αποχώρηση από το κανάλι του Περιστερίου.

gossip-tv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα