Τα δύο πρόσωπα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

10:30 19/12/2014 - Πηγή: TVNea
Είναι σίγουρα ένα από τα πιο συζητημένα τηλεοπτικά πρόσωπα του 2014, αλλά για λάθος λόγους.

Για την ακρίβεια η Κωνσταντίνα είναι η παρουσιάστρια που οι περισσότεροι λατρεύουν να μισούν.Σπάνια θα ακούσεις κάποιον να μιλάει για εκείνη με καλά λόγια- είτε δημόσια, είτε ιδιωτικά- , την ίδια στιγμή όμως, τα τελευταία τρία χρόνια, το ενδιαφέρον γύρω από το πρόσωπό της, έστω και αν κινείται μεταξύ κίτρινων και ροζ αποχρώσεων, όχι μόνο δεν έχει σταματήσει, αλλά έχει πάρει εντυπωσιακές διαστάσεις: Η απομάκρυνσή της από τον Alpha
την περασμένη Κυριακή, και η αναβολή της εν λόγω απόφασης το επόμενο κιόλας πρωί, μπορεί να ξάφνιασε αλλά δεν φάνηκε παράλογη σε κανέναν.

Σίγουρα, πάντως, ο συγκεκριμένος χειρισμός επέφερε άλλη μια πληγή στο πρεστίζ ενός σταθμού που φιγουράρει στην κορυφή της τηλεθέασης.

Οι πληροφορίες για τη σκληρή συμπεριφορά της απέναντι στους στενούς συνεργάτες της- ακόμα και τα ανώτερα στελέχη του σταθμού- δεν έχουν σταματήσει να διαρρέονται όλο αυτό το διάστημα.

Ειδικά τον τελευταίο καιρό δεν ήταν λίγοι που έλεγαν χαρακτηριστικά: "Η κατάσταση έχει παρεκτραπεί".

Οι πολύ αυστηρές κριτικές σχετικά με την τηλεοπτική της παρουσία σε συνδυασμό με τις χαμηλές -στα όρια του συναγερμού- πτήσεις της στους πίνακες της AGB, φαίνεται πως είχαν δημιουργήσει μεγάλη πίεση στην Κωνσταντίνα με αποτέλεσμα να χάνει πολύ συχνά την ψυχραιμία της και να εκφράζεται με άκομψο τρόπο, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τα δημοσιεύματα την ήθελαν υπεύθυνη για απολύσεις ανθρώπων που δεν ήθελε δίπλα της.

Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος και δεν έχουμε λόγο να την αμφισβητήσουμε: Δεν μπορεί όλο το σύμπαν ξαφνικά να συνωμοτεί για να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα της, έχει κι άλλες δουλειές να κάνει (και το σύμπαν και η Κωνσταντίνα).

Η άλλη όψη, είναι αυτή που τουλάχιστον έχω δει τόσο εγώ, όσο και άλλοι άνθρωποι που την έχουν ζήσει από κοντά, έστω και για λίγο.

Χαμηλών τόνων, ευγενική, εργασιομανής, αρκετά κλεισμένη στον εαυτό της έως και τρομαγμένη από τις διαρκείς επιθέσεις.

Δυστυχώς για εκείνη, αυτή η πλευρά της προσωπικότητάς της δεν μπορεί να γίνει εύκολα ορατή, ίσως γιατί και η ίδια δεν την αφήνει να φανεί.

Το πιο λυπηρό, όμως, είναι ότι όλο αυτό το διάστημα που υποτίθεται πως ζούσε το όνειρό της- να παρουσιάζει δηλαδή τη δική της εκπομπή σε μεγάλο κανάλι που είχε εντολή να τη στηρίζει όσο καμία άλλη συνάδελφό της- η Κωνσταντίνα δεν έδειχνε- και μάλλον δεν ήταν- ευτυχισμένη.

Η τελευταία κρίση στη σχέση της με τον Alpha, ήταν προφανώς αρκετή για να ανοίξει ακόμα περισσότερο τους ασκούς του Αιόλου, με αποτέλεσμα κανείς να μην θέλει να είναι στη θέση της αυτές τις μέρες.

Τα τελευταία νέα από το "μέτωπο" λένε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να είναι και το τελευταίο της στο τιμόνι της εκπομπής (υπάρχουν άλλες τέσσερις εκπομπές μαγνητοσκοπημένες για τις μέρες των εορτών), ενώ η συνέχεια της συνεργασίας της με το κανάλι θα εξαρτηθεί, λένε, από τη διαγωγή που θα δείξει.

Η ίδια, πάντως, υποστηρίζει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει και ότι συνεχίζει κανονικά.

Αυτό που, επίσης, όμως δεν αλλάζει, είτε μας αρέσει, είτε όχι, είναι ότι ο πραγματικός κυρίαρχος του παιχνιδιού παραμένει ο τηλεθεατής που έχει την επιλογή να παρακολουθεί όποιον συμπαθεί και εκτιμάει περισσότερο.

entertv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα