Συνελήφθη ο μανιακός DJ που έπαιζε το happy birthday κάθε βράδυ

08:45 4/9/2013 - Πηγή: TVNea
ΠΑΡΟΣ – Συνελήφθη χθες το βράδυ, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας και του Λιμενικού, ο μανιακός DJ της Πάρου ο οποίος όλο το καλοκαίρι έπαιζε κάθε βράδυ το «happy birthday» σε μπαρ του νησιού. Όπως μεταδίδουν αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος ψυχωτικός με τα γενέθλια συνελήφθη επ” αυτοφώρω τη στιγμή ακριβώς
που ήταν έτοιμος να βάλει το εορταστικό τραγούδι, χωρίς κανείς από τους θαμώνες του μαγαζιού να γιορτάζει ή να το έχει ζητήσει.
Η σκηνή είχε επαναληφθεί αμέτρητες φορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο δράστης έβαζε το τραγούδι να παίζει και παρατηρούσε χαμογελαστός τις αντιδράσεις των θαμώνων του μπαρ. Παρέες κοιτούσαν μπερδεμένες γύρω-γύρω για να δουν ποιός γιορτάζει, ποιός θα υποδεχθεί αμήχανα την τούρτα γενεθλίων, σε ποιόν θα φωνάξουν «χρόνια πολλά», όμως μη βρίσκοντας πού να στρέψουν το βλέμμα τους μπερδεύονταν ακόμη περισσότερο και αντιδρούσαν με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο.
Μερικοί εύχονταν «χρόνια πολλά» στον πρώτο που έβλεπαν να χαμογελάει, άλλοι έβρισκαν ευκαιρία να προσεγγίσουν άτομα του αντίθετου φύλου, ενώ αναρίθμητες ήταν οι παρεξηγήσεις ανάμεσα σε καλούς φίλους αλλά και ζευγάρια, καθώς ο παραλήπτης των ευχών δικαιολογημένα αγανακτούσε που ο σύντροφος ή η σύντροφος του δε θυμάται πότε έχει γενέθλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιπτώσεις της πρακτικής του 32χρονου ήταν τόσο μεγάλες που ένα ποσοστό άνω του 40% των επισκεπτών της Πάρου φέτος το καλοκαίρι δηλώνει πως δεν πρόκειται να επισκεφθεί ξανά το νησί, λόγω των άσχημων αναμνήσεων από τους τσακωμούς.
Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον 27χρονο Επαμεινώνδα Μελέτη, ένα από τα πρώτα θύματα της εφιαλτικής δράσης του συλληφθέντα, ο οποίος δήλωσε: «Ήμουν διακοπές στο νησί με την -πρώην, πια- κοπέλα μου, με την οποία ήμασταν μαζί σχεδόν 5 χρόνια. Ένα βράδυ βγήκαμε για ένα ποτό στο συγκεκριμένο μπαρ στην Παροικιά, ήταν πολύ ωραία ενώ έπαιζε και ωραία μουσική». Ο Επαμεινώνδας συνέχισε εξιστορώντας με «σπασμένη» φωνή: «Όλα αυτά μέχρι την ώρα που από τα ηχεία άρχισε να παίζει το “happy birthday’. Επικράτησε μια άβολη σιωπή, όλοι κοιτούσαμε γύρω μας να δούμε ποιός γιορτάζει. Όταν γύρισα προς το μέρος της Λίας, της κοπέλας μου, αυτή με διστακτικό βλέμμα μου είπε «χρόνια πολλά» και με φίλησε. Όπως καταλαβαίνετε η γη χάθηκε κάτω από τα πόδια μου, είναι δυνατόν μετά από 5 χρόνια να μη θυμάται ότι τα γενέθλια μου είναι τον Οκτώβριο;».«Μετά από αυτό πήραμε το πρώτο πλοίο και γυρίσαμε στην Αθήνα, ενώ μετά από 2-3 μέρες χωρίσαμε», συμπλήρωσε κοιτώντας τις μύτες των παπουτσιών του.
Ο μανιακός DJ οδηγήθηκε με αστυνομική συνοδεία στο αστυνομικό τμήμα Παροικιάς, όπου κρατείται. Την Πέμπτη αναμένεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί ενώ πηγές αναφέρουν πως πρόκειται να κατηγορηθεί για διατάραξη κοινής ψυχικής ηρεμίας και διασπορά ψευδών χαρμόσυνων ειδήσεων σε βαθμό κακουργήματος.
tokoulouri
Keywords
Τυχαία Θέματα