Στον Αλαφούζο η κόρη του Ευθυμίου...

12:00 19/5/2016 - Πηγή: TVNea
Η Σελήνη Ευθυμίου, κόρη του Πέτρου Ευθυμίου, υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και επί χρόνια πολιτικού συντάκτη του «Βήματος», είναι η διευθύντρια μάρκετινγκ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με προϋπηρεσία στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, επί διεύθυνσης Κώστα Σπυρόπουλου, η Σ. Ευθυμίου επέστρεψε στην «πράσινη» ομάδα. Με τον σημερινό διευθυντή ειδήσεων του Mega,
Κ. Σπυρόπουλο, και άλλα πρόσωπα είχαν συστήσει το 2008 τη μη κερδοσκοπική εταιρεία,Story Doc, ντοκιμαντέρ της οποίας είχε προβληθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να επανέλθει το αμέσως επόμενο διάστημα στο θέμα της συγκρότησης του ΕΣΡ. Με εμμονή αντιμετωπίζει την αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης η κυβέρνηση και προσωπικά ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Έχει πειστεί πως η επιβολή φόρου επί του τζίρου των εταιρειών του κλάδου θα φέρει έσοδα, ενώ η αλήθεια είναι πως είναι πιθανόν να συμβεί το αντίθετο, αφού είναι γνωστό ότι μόνο η Forthnet έχει ξεχωριστή εταιρεία για τη δραστηριότητα αυτή, σε αντίθεση με τον ΟΤΕ, τη Vodafone και τη Cyta.

parapolitika.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα