Σήμερα στο "Greek Idol" στις 21.00 στον Alpha!

11:25 28/5/2011 - Πηγή: TVNea
Στο έκτο live σόου του "Greek Idol", οι κριτές παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους. Η Μαρία Θεοδότου, η Μαλού Κυριακοπούλου, ο Γιώργος Ξυλούρης, ο Άρης Πλασκασοβίτης, η Ερωφίλη Τζάνου και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος θα ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια ο καθένας, τα οποία έχουν επιλεγεί από την κριτική επιτροπή του Greek Idol. Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να ερμηνεύσει ένα ελληνικό και ένα ξένο τραγούδι.
Το επόμενο Greek Idol βρίσκεται ανάμεσα στους έξι υποψήφιους που έχουν απομείνει. Ήδη από την πρώτη εβδομάδα, ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά. Το τηλεοπτικό κοινό θα δυσκολευτεί πολύ να επιλέξει καθώς όλοι είναι ξεχωριστοί. Ποιοι θα παραμείνουν και ποιος θα αποχωρήσει στο τέλος της βραδιάς; Και φυσικά η παρέλαση των λαμπερών μουσικών προσκεκλημένων συνεχίζεται... Ο Λούκας Γιώρκας θα τα πει με την Ρούλα Κορομηλά στην σκηνή του τάλεντ-σόου του Alpha, στην πρώτη του εμφάνιση μετά το διαγωνισμό της Eurovision!
Εννοείται φυσικά πως θα ερμηνεύσει ζωντανά και το Watch My Dance, αλλά και ένα νέο τραγούδι το οποίο και θα ακουστεί σε πρώτη μετάδοση !

Keywords
Τυχαία Θέματα