Σεναριογράφος αποκαλύπτει στο tvnea:«Προχωρήσαμε στις συζητήσεις με τον ALPHA αλλά δυστυχώς...»

23:00 10/9/2016 - Πηγή: TVNea

Η συγγραφέας και σεναριογράφος του Star,Καρμέλα Κατσαμένη,που υπογράφει το νέο σίριαλ,''Η Ζωή μου'',μίλησε αποκλειστικά στο tvnea.com, και μέσα σε άλλα αποκάλυψε γιατί τελικά δεν είδαμε να γίνεται σίριαλ στην τηλεόραση ένα άλλο βιβλίο της,το «Σκότωσέ με».

Μετά από αρκετό καιρό απουσίας, το νέο σου βιβλίο,«Η Ζωή μου», είναι γεγονός. Το βιβλίο αυτό μάλιστα γίνεται σίριαλ, που θα δούμε μέσα από το STAR. Πώς αποφάσισες να το μεταφέρεις στην τηλεόραση;

''Μα,
δεν ήταν το πρώτο! Παλιά είχα φτάσει σε διαπραγματεύσεις για το «Σκότωσέ με», έτσι και αλλιώς όλα μου τα βιβλία είναι κινηματογραφικά.Άλλωστε το «Indigo, μια μικρή Θεός» ,το συζητάω ήδη για ταινία πλέον στην Αγγλία…''.

Σε ποιο κανάλι θα βλέπαμε το «Σκότωσέ με»,και τι συνέβη τελικά και «πάγωσαν» οι διαπραγματεύσεις;

''Όταν κυκλοφόρησε στην αγορά το «Σκότωσέ με»,ο πρώτος που ήθελε να το μεταφέρει στη μικρή οθόνη είναι ο Γιάννης Βασιλειάδης,και φυσικά το κίνησε άμεσα.Είχε μιλήσει ,λοιπόν,με MEGA και ALPHA.Προχωρήσαμε στις συζητήσεις αλλά δυστυχώς συνέπεσε η εποχή που πωλήθηκε ο ALPHA στους Γερμανούς,μετά εγώ αρρώστησα βαριά κ' έλειψα από τον χώρο...''.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα