Σε αδιέξοδο η ενημέρωση του Mega

18:16 2/9/2014 - Πηγή: TVNea
Στο Mega αυτές τις μέρες, επικρατεί αβεβαιότητα με τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού , να περνάει τη δυσκολότερη περίοδο του.

Η αποχώρηση της Όλγας Τρέμη από το τιμόνι του κεντρικού δελτίου του σταθμού και την απομάκρυνση της από το κανάλι της Μεσογείων, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε στο ποτήρι, αφού, από πέρσι, υπήρχαν πολλά και σοβαρότερα ζητήματα για τα οποία δεν έχει βρεθεί λύση.

Και μπορεί φαινομενικά , το κανάλι να προσπαθεί να πείσει πως η κατάσταση είναι υπό
έλεγχο, η αλήθεια όμως είναι πως οι μέτοχοι και εκδότες του καναλιού, δεν δίνουν λύσεις και εγγυήσεις για το μέλλον του ενημερωτικού τομέα.

Τόσο η ενόχληση κάποιων μετόχων , προς το πρόσωπο του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης , κ. Χρήστου Παναγιωτόπουλου, όσο και η σκέψη των εκδοτών του καναλιού να υπάρξουν περικοπές που μπορούν να στοιχίσουν θέσεις εργασίας , έχουν προκαλέσει πανικό στους δημοσιογράφους αλλά και τους τεχνικούς του καναλιού.

Το κλίμα στους διαδρόμους, είναι βαρύ όσο δεν βγαίνει μια απόφαση , για την πορεία του ενημερωτικού τομέα, και χειροτέρευσε μετά την χθεσινή αναβολή του προγραμματισμένου Δ.Σ,

Ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά, καθώς η τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει, ενώ στην Mega-λη ενημέρωση όλα τα μέτωπα είναι ακόμα ανοιχτά.

zappithttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα