Προβλήματα στα νεανικά κοινά αντιμετωπίζει ο Alpha!

13:31 17/5/2015 - Πηγή: TVNea
Την τέταρτη θέση κατέκτησε χθες στα νεανικά κοινά ο Alpha,κάτι το οποίο πανικοβάλει τα στελέχη του σταθμού,που έχουν επενδύσει αρκετά στο πρόγραμμα τους εκείνη τη μέρα αρκετές εκπομπές και προγράμματα.

Δυστυχώς όμως για το κανάλι της Κάντζας το μείγμα δεν καταφέρνει συγκινήσει τους νεότερους τηλεθεατές.Η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται και έτσι ο Σπύρος Χαριτάτος με την ¨Πρωινή Ενημέρωση¨ δεν καταφέρνει να ξεπερνάει στο 15-44 το
6%.Ίσως ο κόσμος να μην του έχει συγχωρέσει το γεγονός ότι πριν από αρκετά χρόνια είχε εγκαταλείψει την ενημέρωση και μάλιστα είχε κάνει και λάθος κινήσει σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Στη συνέχεια ακολουθεί το γνωστό πρόβλημα με τίτλο ¨Κωνσταντίνα Σπυροπούλου¨.Η παρουσιάστρια απωθεί το τηλεοπτικό κοινό και έτσι τα νούμερα μετά βίας ξεπέρασαν χθες τη βάση.Ειδικά μετά την προσθήκη της Μαρίας Μπεκατώρου στη ζώνη,οι πιθανότητες για βελτίωση στα ποσοστά έχουν ελαχιστοποιηθεί αρκετά.

Η μεσημεριανή ζώνη ανήκει στο Star με τις ξένες σειρές,στο Έψιλον με τα ¨Αποκαλυπτικά¨ και στο Mega με το ¨Joy¨,με αποτέλεσμα ο Alpha να μη βρίσκει ούτε εκεί χώρο για να ανασάνει.Λίγο μετά η κατάσταση φτιάχνει με την Αννίτα Πάνια,στο σύνολο μόνο,διότι ανέκαθεν το κοινό της εναλλακτικής παρουσιάστριας δεν είναι το νεανικό κοινό,αλλά ο κόσμος μεγαλύτερης ηλικίας.Τα νούμερα είναι αρκετά χαμηλά,κάτι το οποίο αφήνει χώρο στον Ant1 για να αναπτύξει υψηλή τηλεθέαση με τις ελληνικές ταινίες.

Ούτε η prime time σαρώνει στα νεανικά κοινά με το Σπύρο Παπαδόπουλο να μην ιντριγκάρει τις νεαρές ηλικίες.Το ¨Ελλάδα σε αγαπώ¨ εκείνη την ώρα κερδίζει το νεαρό τηλεοπτικό κοινό,με αποτέλεσμα ο Alpha να περιορίζεται σε καλά ποσοστά ναι μεν,αλλά η πρωτιά χάνεται.

Εν κατακλείδι,αυτό έχει αρκετό ενδιαφέρον.Από τη μία στο σύνολο του κοινού ο Alpha σαρώνει τα πάντα με μεγάλη διαφορά από τα άλλα κανάλια,ενώ στις νεαρές ηλικίες το κανάλι της Κάντζας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Για να δούμε,θα υπάρξουν αντιδράσεις?http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα