Πρώτη φορά - Κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια ξεσπά: "Αυτή τη στιγμή όλα τα κανάλια με έχουν ξεχάσει!!..Tους πρόσφερα τη δουλειά μου επί τόσα πολλά χρόνια"!

11:16 11/11/2013 - Πηγή: TVNea
Η αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια λέει τα πράγματα ως έχουν. Μέσα από τη προσωπική της σελίδα στο facebook βάζει τα πάντα στη θέση τους. Aνάμεσα στα άλλα λέει ότι τα κανάλια την ξέχασαν παρά τα όσα προσέφερε. Επίσης, απαντά σε όσους θαυμαστές της την ρωτάνε τι θα κάνει με την τηλεοπτική της παρουσία στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια μετά τα όσα συνέβησαν. Η Βέφα Αλεξιάδου ξεκάθαρη και γλυκιά όπως πάντα έγραψε:
"Αγαπημενες φιλες και φιλοι μου Καλημερα.
Σας ευχαριστω για το μεγαλο ενδιαφερον, ολων σας, οσον αφορα την αποφαση να συνεχισω την παρουσια μου στην εκπομπη της Αννιτας.Με τη μετριοπαθεια που με χαρακτηριζει, απεριφραστα θα σας πω το λογο. Πρωτα απ'ολα επειδη σας αγαπω και ξερω, γιατι εσεις μου το εχετε πει πολλες φορες, οτι θελετε να με βλεπετε. Η μακρια πορεια μου στη ζωη και οι πολλες δυσκολιες που αντιμετωπισα και με τη βοηθεια του Θεου ξεπερασα, με διδαξαν να μην κλεινω πορτες, να τα βρισκω με τους ανθρωπους και να μην τα χαλω, να ζητω συγνωμη και να δεχομαι τη συγνωμη των αλλων, να μην επαρομαι απο τα ευμενη σχολια και να μην με πτοουν τα κακα. Προικισμενη μ'αυτα τα εφοδια αντιμετωπισα την κατασταση οπως σωστα επρεπε. Αυτη τη στιγμη ολα τα καναλια με εχουν ξεχασει!! καποια! με αχαριστια μαλιστα τη στιγμη που τους προσφερα τη δουλεια μου επι τοσα πολλα χρονια.Αν μπορουσαν να διανοηθουν το ποσο πολυ με αγαπατε,το ποσο χρησιμη ειναι η παρουσια και η πειρα μου στην Ελληνιδα νοικοκυρα λογω της δυσκολης οικονομικης καταστασης που αντιμετωπιζει και το ποσο μεγαλη ακροαματικοτητα θα ειχαν λογω αυτων που ανεφερα θα με ηθελαν ολα.Θα ηταν λοιπον μεγαλη απερισκεψια μου να τα χαλασω μ'ενα μεγαλο καναλι οπως το ΑΛΦΑ και να μην δεχθω αυτο που μου προσεφερε εστω και αν δεν ηταν της απολυτου αρεσκειας μου.Τραβηξα εγω το σκοινι, το τραβηξε και η Αννιτα περισσοτερο, λογω του αυθορμητισμου της, αλλα το σκοινι δεν εσπασε! Επεκρατησε η λογικη και η αγαπη των ανθρωπων με καλη καρδια. Θα με βλεπετε λοιπον καθε Σαββατο στην εκπομπη της Αννιτας, και θα μπορειτε να μου τηλεφωνειτε, αφου η εκπομπη εχει πρωτεραιοτητα την τηλεφωνικη επικοινωνια, και να με ρωτατε οτι θελετε. Λογω της πολυχρονης πειρας μου εχω τη δυνατοτητα να δεχομαι και να απαντω σε ερωτησεις στον αερα, κι αν κατι δεν το ξερω! καποια απο εσας που το ξερει θα μας πληροφορει. Αυτα καλες μου φιλες-οι και ειμαι στη διαθεση σας για οποια ενσταση και απορια σας. Σας αγαπω! Καλη, χαρουμενη κι ευλογημενη Κυριακη."
Keywords
Τυχαία Θέματα