Πρεμιέρες σήμερα σε ANT1 και MEGA

15:47 11/11/2013 - Πηγή: TVNea
Με πρεμιέρες ξεκινά η εβδομάδα τόσο στον ΑΝΤ1 όσο και στο MEGA.

Στις 23:15 επιστρέφουν οι Ράδιο Αρβύλα Η σταθερά κορυφαία εκπομπή στο Prime Time πρόγραμμα του καναλιού, έρχεται και φέτος για έβδομη συνεχόμενη σεζόν να σατιρίσει την πολιτική, κοινωνική, τηλεοπτική ελληνική πραγματικότητα…Φέτος οι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» επέλεξαν να «χτυπούν» τις τηλεοράσεις μας μία μόνο φορά την εβδομάδα.
Αυτός βεβαίως είναι ένας επιπλέον λόγος να μην χάνουμε κάθε Δευτέρα λίγο μετά τις 23:15 την παρέα από τη Θεσσαλονίκη σε μια βραδιά σάτιρας, προβληματισμού, χιούμορ, μουσικής και ανθρώπινης επικοινωνίας.Από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 23:15, ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς μαζί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση έρχονται να επιβεβαιώσουν ξανά, ότι υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση. Φέτος οι Δευτέρες «ανήκουν» στους «Ράδιο Αρβύλα»!

Στις 22:15 επιστρέφουν τα Παντελόνια κάτω.Το καλοκαίρι πέρασε και οι κάτοικοι του camping επιστρέφουν σιγά - σιγά στην καθημερινότητά τους
Μια καθημερινότητα που δεν έχει όμως καμία σχέση με όσα ξέραμε μέχρι τώρα μιας και οι νέοι ιδιοκτήτες, οι βαρόνοι, έχουν αποφασίσει να αλλάξουν για τα καλά το camping. Με τη γνωστή τους μεγαλομανία, αρχίζουν να κάνουν σχέδια επέκτασης. Ψάχνουν προγράμματα ΕΣΠΑ, κάνουν επαφές, καλούν τεχνικούς να μελετήσουν το χώρο για να φτιάξουν πισίνες και αίθουσες spa.
Και φυσικά, βάζουν νέους κανόνες στους κατοίκους που αρχίζουν ένας - ένας να φρικάρουν με τα νέα δεδομένα. Οι πολυτέλειες κοστίζουν και έτσι επιβάλλουν δυσβάσταχτες αυξήσεις στα ενοίκια, για το καλό πάντα όλων τους. Ο Χρύσανθος βάζει κάμερες ασφαλείας παντού και παρεμβαίνει σε όλους τους κατοίκους, που ακούνε τη φωνή του από τα μεγάφωνα άλλοτε να τους επαναφέρει στην τάξη και άλλοτε να τους προτείνει να χαλαρώσουν με κλασική μουσική! Το camping έχει μπει πλέον για τα καλά σε μια νέα εποχή!
Παράλληλα, ο Αντώνης κι η Αλίκη μετράνε αντίστροφα για τη μέρα του γάμου τους κι ο Κώστας με τη Βάσω για την επανάληψή του δικού τους! 'Ομως, εκεί που όλα προχωράνε ομαλά για την κοινή τελετή, θα συμβεί κάτι που θα ανατρέψει τα πράγματα. Η θεία της Αλίκης πεθαίνει και της αφήνει ως κληρονομιά ένα «γενναίο» μηνιαίο επίδομα με μία όμως προϋπόθεση. Η Αλίκη θα μπορεί να παίρνει 2.000 ευρώ όσο παραμένει ελεύθερη! Η Αλίκη είναι τώρα μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα:
Να παντρευτεί επιτέλους τον Μπιούτιφουλ ή να ακυρώσει το γάμο για να μη χάσει τα λεφτά;Τέλος, μέσα στο καλοκαίρι προχώρησε πολύ και η σχέση του 'Αγγελου με τη Σάντρα. Το ζευγάρι έζησε με πάθος τις διακοπές, ήρθαν πολύ κοντά και τώρα σκέφτονται ακόμα και τη συγκατοίκηση. Αυτό βέβαια είναι κάτι που θα φρικάρει τον Γιώργο, αφού αν φύγει ο 'Αγγελος τότε θα αφήσει και το σπίτι ελεύθερο και αυτόν στο δρόμο. 'Ετσι, αποφασίζει να αναλάβει δράση πλησιάζοντας τα δίδυμα με σκοπό να τα επηρεάσει και να εμποδίσουν τη μαμά τους να μείνει μαζί με τον 'Αγγελο
Keywords
Τυχαία Θέματα