Πώς μας φάνηκε η "Εκδρομή";

08:15 16/10/2014 - Πηγή: TVNea
Χθες το βράδυ έκανε πρεμιέρα το βαρύ πυροβολικό του Ant1 για τη φετινή σεζόν, η σειρά "Εκδρομή". Ένα ψυχολογικό θρίλερ γεμάτο μυστήριο, ανατροπές και κρυμμένα μυστικά.

Η σειρά ήταν πράγματι πάρα πολύ καλή. Τα τοπία μαγευτικά: Φυσικοί χώροι πολλά εξωτερικά γυρίσματα σε έβαζαν στο κλίμα του έργου. Η επιλογή του Βέρμιου για γυρίσματα ήταν η καταλληλότερη, αισθάνεσαι πως όλα πράγματι συνέβησαν εκεί.

Οι ηθοποιοί δίνουν ρεσιτάλ ερμηνειών: Στ' αλήθεια ξαφνιάστηκα
ευχάριστα. Όλοι, ένας προς έναν απέδωσαν εξαιρετικά κάθε πτυχή του ρόλου τους. Κάθε βλέμμα και κάθε κίνηση φαινόταν τόσο πειστική, τόσο καλά μελετημένη. Ακόμη, το γεγονός ότι αρκετοί ηθοποιοί δεν είναι αρκετά γνωστοί, έκανε την σειρά να μοιάζει πιο αληθινή, αφού επιτρέπονταν η ταύτιση ηθοποιού-ρόλου.

Η πλοκή και η σκηνοθεσία: Η Στέλλα Βασιλαντωνάκη έγραψε ένα πολύ δυνατό σενάριο που κρατά τον θεατή σε αγωνία αποκαλύπτοντας μικρά μυστικά σε κάθε σκηνή. Ο Αλέξανδρος Πανταζούδης από την άλλη έχει σκηνοθετήσει ιδανικά την σειρά. Αν και το γενικότερο story είναι επηρεασμένο από ξένες παραγωγές, έχει προσαρμοστεί πολύ καλά στα ελληνικά δεδομένα.

Γενικότερα λοιπόν η γεύση που μας άφησε ήταν κάτι παραπάνω από καλή το 1ο επεισόδιο εντυπωσίασε με την εικόνα του, το σενάριο, τη μουσική, τους χαρακτήρες. Μια πολύ αξιόλογη δουλειά που δείχνει να έχει αγαπηθεί κιόλας από το κοινό. Μάλιστα τα σχόλια στο twitter ήταν θετικότατα. Εγώ προσωπικά έζησα την εμπειρία του κινηματογράφου στον καναπέ του σπιτιού μου(όσο κι αν ακούγεται σα διαφημιστικό σποτ!!)... Περιμένω το 2ο επεισόδιο με ανυπομονησία.
Συγχαρητήρια, πάντα τέτοια Αντ1...

"Αυτή είναι η σύγχρονη τηλεόραση..."http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα