Ποιο θα είναι το νεότερο ζευγάρι στη «Μουρμούρα»; Δείτε τους...

12:40 10/8/2017 - Πηγή: TVNea
Η σειρά "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" συνεχίζεται για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στην prime time του ALPHA και ετοιμάζονται σημαντικές αλλαγές στο cast. Σταθερά παραμένουν στο πόστο τους τα δύο ζευγάρια των Αντώνη Αντωνίου-Έλλη Κοκκίδου και Βλαδίμηρο Κυριακίδη-Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Τα στελέχη του σταθμού δεν θέλουν με τίποτα να αλλάξουν τα δύο αυτά ζευγάρια που έχουν αποδείξει τη διαχρονική τους αξία. Παράλληλα όμως αναζητούνται και άλλα 2 ζευγάρια για να καλύψουν το κενό που δημιουργείται
αφού εκτός σήριαλ μένουν τα ζευγάρια των Φωτεινή Αδερίδου-Κωνσταντίνος Πλεμμένος και Νάντια Κοντογιώργη-Γιώργος Χρυσοστόμου.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν βρεθεί τα 3 από τα 4 πρόσωπα. Όλα δείχνουν πως το πολύ νέο ζευγάρι θα το ενσαρκώσει ο Ηλίας Μουλάς και η Μαρία Πετεβή. Και οι δύο προέρχονται από την περσινή σειρά του ALPHA με τίτλο "Αστέρας Ραχούλας". Ο πρώτος υποδυόταν τον Τατούη και η δεύτερη τη Ζίτσα.
Για το ζευγάρι λίγο μεγαλύτερης ηλικίας έχει "κλειδώσει" ο Σπύρος Τσέκουρας,προερχόμενος και αυτός από τον "Αστέρας Ραχούλας" και μάλιστα πατέρας του Τατούη. Αναζητείται λοιπόν μία γυναίκα δηλαδή...

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα