Ποια παρουσιάστρια ετοιμάζεται για το "Έχει γούστο";

17:33 27/9/2012 - Πηγή: TVNea
Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό στα media, φέτος η εκπομπή "Έχει γούστο" της ΝΕΤ θα βγει μεν στον "αέρα", αλλά με διαφορετικά πρόσωπα στο τιμόνι του προγράμματος. Τι σημαίνει αυτό; Η Μπήλιω Τσουκαλά απομακρύνθηκε από την θέση της παρουσιάστριας κι έτσι φέτος δεν θα έχει... γούστο. Ποιος πρόκειται όμως να την αντικαταστήσει;

Το όνομα του δημοσιογράφου Γιάννη Δάρρα φαίνεται
ως το επικρατέστερο (εάν όχι το πλέον σίγουρο) για την θέση του κεντρικού παρουσιαστή της πολιτιστικής εκπομπής, όμως πληροφορίες θέλουν τους ιθύνοντες της Κρατικής Τηλεόρασης να τοποθετούν στο πλάι του δύο γυναικείες παρουσίες. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα οριστικό μέχρι αυτή τη στιγμή, ωστόσο, το όνομα μίας παρουσιάστριας (η οποία μάλιστα ανήκει στο δυναμικό της κρατικής τηλεόρασης) εμφανίστηκε σήμερα ως υποψήφιο στη λίστα.
Ο λόγος για την παρουσιάστρια Λίλιαν Αβρούσιν, την οικοδέσποινα της - επίσης πολιτιστικής - εκπομπής "Σημείο Art". Η εικόνα και η πορεία της στη NET (και έπειτα στην ΕΤ1) φαίνεται πως ικανοποιεί τους ανωτέρω, αν και η συγκεκριμένη εκπομπή δεν υπερβαίνει σε τηλεθέαση το 2%. Παρ' όλα αυτά, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η παρουσία της Αβρουσίν στο πρόγραμμα ταιριάζει στο είδος της εκπομπής, η οποία κινείται πλέον προς αναζήτηση νέων και όχι τόσο φθαρμένων προσώπων για την απογευματινή ζώνη.

Όσο για το μέλλον της Μπήλιως Τσουκαλά; Άγνωστο ακόμη...http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα