Όσα δεν είπαν ο Πέτρος και η Ελένη...

11:35 8/10/2016 - Πηγή: TVNea

Ήταν καλοκαίρι του 2011 -το ΟΚ! βρισκόταν ακόμα στην ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου- όταν είχε επικοινωνήσει μαζί μου ένας νεαρός αλλοδαπός λέγοντας ότι είχε στην κατοχή του αποκλειστικές ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου από τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε νησί του Αιγαίου- η Μήλος ήταν θαρρώ.
Είχε περάσει μόλις
ένας χρόνος (και κάτι) από το περιβόητο εξώφυλλο του περιοδικού με τις πρώτες paparazzi εικόνες του ζευγαριού σε παραλιακό ταβερνάκι της Νέας Μάκρης και το θέμα "Ελένη- Μάκης" εκτόξευε τις πωλήσεις και οι φωτογράφοι κέρδιζαν χιλιάδες ευρώ κάθε φορά που τους απαθανάτιζαν.

Από την πρώτη στιγμή, θυμάμαι, κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Θες η εμπειρία, θες ο τόνος της φωνής του νεαρού.... του ζήτησα να έρθει στα γραφεία του Ομίλου στο Νέο Ηράκλειο, να δούμε το υλικό, και αν μας έκανε, να το αγοράζαμε. Εκείνος ήρθε λίγο αγχωμένος και μου έδωσε το memory stick με τις ΕΙΚΟΝΕΣ. Το υλικό ήταν όντως εντυπωσιακό αφού η Ελένη και ο Μάκης πόζαραν αγκαλιασμένοι (εκείνη με το μαγιό της και τελείως αμακιγιάριστη, καλλονή όπως πάντα) μαυρισμένοι και χαμογελαστοί. Μόνο που οι περισσότερες φωτογραφίες ήταν τραβηγμένες σε εσωτερικό χώρο- κρεβατοκάμαρα για την ακρίβεια-, γεγονός που κινούσε σοβαρές υποψίες. Η ποιότητά τους ήταν πολύ καλή αφού είχαν τραβηχτεί από φωτογραφική μηχανή και όχι κινητό.
Προσπάθησα να κερδίσω λίγο χρόνο, είπα ότι θα επικοινωνούσα πολύ σύντομα μαζί του καθώς έπρεπε να δει το υλικό και ο εκδότης, δηλαδή ο Πέτρος. Εκείνος βιαζόταν, έλεγε ότι έπρεπε να φύγει στο εξωτερικό μέσα στις επόμενες μέρες. Το να ενημερωθεί άμεσα η Ελένη Μενεγάκη για το επίμαχο υλικό, ήταν μονόδρομος- δεν ήταν εύκολο όμως γιατί είχε αλλάξει τον αριθμό του κινητού της και τον γνώριζαν το πολύ πέντε έξι άνθρωποι. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι οι εικόνες ήταν προϊόν κλοπής και αυτό ήταν κάτι αντίθετο με την προσωπική και επαγγελματική μου ηθική- αλλά και της εταιρίας γενικότερα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επικοινώνησε τότε με τη Βένια Καραγιάννη, που δούλευε για χρόνια στην εταιρεία του και είχε φύγει για να δουλέψει δίπλα στην Ελένη ως υπεύθυνη καλεσμένων. Νομίζω ότι ο Πέτρος είχε ήδη μετανιώσει τότε που είχε πάρει τόσο έντονα θέση υπέρ του Γιάννη Λάτσιου. Από την πρώτη στιγμή είχε θεωρήσει ότι έπρεπε να τον στηρίξει ως άντρας προς άντρας. Εξάλλου εκείνος ήταν στην ευάλωτη θέση, όχι η Ελένη. Και αυτό η Ελένη δεν του το συγχωρούσε γιατί μέχρι τότε ο ένας έμπαινε στο σπίτι του άλλου- δεν ήταν λίγες οι φορές που τον είχε στηρίξει στα περιοδικά του εις βάρος άλλων εκδοτικών οίκων. Ο Πέτρος είχε βάλει όμως τον εαυτό του στη θέση του φίλου του- εξάλλου ήταν εκείνος που είχε συντάξει μαζί του την περιβόητη ανακοίνωση του χωρισμού.
Η Ελένη ενημερώθηκε άμεσα για τις φωτογραφίες, παρακάλεσε να μην τις δημοσιεύσουμε επιβεβαιώνοντας αυτό που είχαμε φοβηθεί αλλά και πάλι δεν μίλησε απευθείας στον Πέτρο, όσο και ΑΝ εκείνος είχε προσπαθήσει να την προστατεύσει. Στην πορεία μάθαμε ότι αυτές οι φωτογραφίες είχαν υποκλαπεί από τον υπολογιστή στενού φιλικού προσώπου της Ελένης που είχε πάει διακοπές μαζί τους. Και φυσικά δεν βγήκαν ποτέ στη δημοσιότητα, ούτε ξανάκουσε ποτέ τίποτα κανείς για τον συγκεκριμένο νεαρό που, ούτως ή άλλως ήταν κάτοικος εξωτερικού.
Από τότε πέρασαν έξι χρόνια για να συναντηθεί με τον Πέτρο και το θέαμα ήταν καθηλωτικό για όλους εμάς που τους είχαμε ζήσει έστω και λίγο από κοντά...

Νίκος Γεωργιάδης-entertv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα