Οn the road για τα γυρίσματα η «Λίστα» του Ακη Πετρετζίκη!

19:30 15/7/2014 - Πηγή: TVNea
Μπορεί να τελείωσε τις υποχρεώσεις του στο «Πρωινό mou», όμως ο Ακης Πετρετζίκης δεν έχει σταματήσει να δουλεύει και να μαγειρεύει. Ο πρώτος Ελληνας Master Chef προετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα του εκπομπή για λογαριασμό του Mega, καθώς βρίσκεται on the road για τα γυρίσματα.
Η μαγειρική
εκπομπή του καναλιού της Μεσογείων, που θα έχει όμως και ταξιδιωτικό χαρακτήρα, σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί, θα λέγεται «Η Λίστα». Ο Ακης μέσα από το εβδομαδιαίο αυτό πρόγραμμα θα προβάλλει γεύσεις από τα διάφορα μέρη της Ελλάδας που θα επισκέπτεται, ενώ θα γνωρίζουμε καλύτερα τους τόπους, τους ανθρώπους, τα προϊόντα που παράγει η κάθε περιοχή και ο μάγειρας θα μοιράζεται μαζί μας τοπικές συνταγές. Μέσα στο καλοκαίρι η παραγωγή θα έχει ολοκληρώσει μεγάλο μέρος των γυρισμάτων, στη συνέχεια θα κάνει μια μικρή ανάπαυλα και θα συνεχίσει με το ξεκίνημα της νέας τηλεοπτικής σεζόν.
Μίνι απόδραση

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα ο Ακης βρέθηκε στην Ακράτα και συνδύασε γύρισμα με μίνι απόδραση από τη φορτωμένη του καθημερινότητα. Ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο απ' όλα τα project του βρέθηκε στην όμορφη πόλη της Πελοποννήσου. Γιατί εκτός από τη «Λίστα», ο Ακης κάνει γυρίσματα και για τα βίντεο που ανεβάζει στο προσωπικό του -μαγειρικό- site (το οποίο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πάρουν οι υπεύθυνοι του Mega την απόφαση να τον αξιοποιήσουν καλύτερα απ' ό,τι τα προηγούμενα χρόνια.
Πάντως ο νεαρός, όταν δεν μαγειρεύει και δεν γυρίζει κάποιο επεισόδιο, βγάζει φωτογραφίες και τις ανεβάζει στο Instagram, όπου παίρνει εκατοντάδες like και αυξάνει τη δημοφιλία του. Ο Ακης, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό του, μαγειρεύει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί και υποκλίνεται στο φυσικό τοπίο κάθε προορισμού του. Ακόμη και όταν βρεθεί μπροστά σε απρόοπτες καταστάσεις, τις αντιμετωπίζει με χαμόγελο. Ετσι ξεπεράστηκε και το εμπόδιο που αντιμετώπισε εκείνος και το συνεργείο του, όταν ένας αγωγός ύδρευσης υπέστη βλάβη με αποτέλεσμα να μείνουν μία ολόκληρη μέρα χωρίς νερό. Η ζημιά αποκαταστάθηκε και το γύρισμα συνεχίστηκε από εκεί που είχε σταματήσει.
espresso
Keywords
Τυχαία Θέματα