Οι σημερινές εξελίξεις στους Συμμαθητές...

15:27 17/7/2017 - Πηγή: TVNea
Ο Δημήτρης βλέπει τις αφίσες που έχει αναρτήσει η Αλίκη ψάχνοντας την Μαριλένα. Η Κρίστη επισκέπτεται τον Φραγκίσκο στο εργαστήριό του, αλλά τον πετυχαίνει μαζί με την Αιμιλία. Η Σεσίλια με τον Γιώργο κάνουν μια επαγγελματική πρόταση στην Αλίκη, που θέλει να επενδύσει κάπου τα χρήματά της. Ο Ηρακλής πρέπει να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στην Αλίκη, την στιγμή που ο Αλέξανδρος επιστρέφει απρόσμενα από Θεσσαλονική και κινδυνεύουν να πιαστούν.
Μόνο η Αλίκη κι ο Ανδρέας πιστεύουν πια ότι η Μαριλένα μπορεί να είναι ζωντανή
και η Αλίκη συναντά έναν άγνωστο άνδρα που ίσως έχει πληροφορίες για την Μαριλένα. Η Αιμιλία κάνει στον Ανδρέα μια αποκάλυψη που τον εκπλήσσει σχετικά με το λεύκωμα και τον σχολικό έρωτα με τον Φραγκίσκο. Ο Άρης και η Σοφία ακόμα δεν έχουν πει την αλήθεια στους υπόλοιπους για την γνωριμία τους, ενώ ο Νικόλας προσπαθεί να διώξει την Ηρώ από το σπίτι για να κερδίσει την συγχώρεση της Σοφίας. Ο Μιχάλης επισκέπτεται τον Φραγκίσκο για να ζητήσει την βοήθειά του και ο Φρίντομ ανακαλύπτει το όνομα του «μάλλον» πατέρα του...
Ο Ανδρέας βρίσκει μια περίεργη ταμπέλα τοποθετημένη στο οικόπεδό του, την ίδια στιγμή που η Αλίκη βρίσκεται επιτέλους απέναντι στην Μαριλένα. Αλλά είναι η Μαριλένα; Ή μια γυναίκα που της μοιάζει; Ο Αλέξανδρος είναι ενθουσιασμένος που ο πατέρας του επιστρέφει στην Ελλάδα για τον γάμο του με την Γκέλυ, εκείνη όμως δεν είναι και τόσο σίγουρη ότι ο πατέρας του θα εγκρίνει τον γάμο τους. Ο Φραγκίσκος κάνει μια σημαντική πρόταση στην Αιμιλία, ενώ και ο Μιχάλης κάνει μια πρόταση στην Κρίστη.

Ο Ανδρέας βρίσκει σύμμαχο την Τάρα στην πεποίθησή του ότι η Μαριλένα είναι ζωντανή και οι ελπίδες του αναπτερώνονται, την ίδια ώρα που η Αλίκη φέρνει την Μαριλένα και τον Δημήτρη να μείνουν στο παλιό της σπίτι. Η Γκέλυ προσπαθεί να πείσει τον Αλέξανδρο, που επιμένει, να μην πάει μαζί της στην ανάκριση γιατί είναι επικίνδυνο να συλληφθεί και ζητάει και την βοήθεια της Αλίκης.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα