Οι εξελίξεις στη νέα σειρά «Ο Υπηρέτης της Χώρας»...

10:41 13/11/2017 - Πηγή: TVNea
Πολλά είχαν ακουστεί για τη νέα τηλεοπτική δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη, η οποία αναμενόταν με μεγάλη αγωνία από το κοινό του γνωστού ηθοποιού, παρουσιαστή και σεναριογράφου. Και μόνο η απόφαση του να ετοιμάσει ένα σήριαλ το οποίο θα έβγαινε στο Star είχε πυροδοτήσει ένα σωρό φήμες για το μέλλον του στον ΣΚΑΪ.

Τελικά φαίνεται ότι όσα ακούγονταν ήταν ράδιο-αρβύλα και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα συνεχίσει κανονικά στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και στο «Voice», καθώς η συνεργασία
του με το Star τελικά δεν θα προχωρήσει.

Η νέα σειρά με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη θα ονομαζόταν «Ο Υπηρέτης της Χώρας» και θα έχει άρωμα «Παρά 5» καθώς έναν απ’ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα ερμήνευε η «Αγγέλα» που γνωρίσαμε μέσα απ’ την πολυαγαπημένη σειρά του Mega.

Είχε ακουστεί και το όνομα της Σμαράγδας Καρύδη για τη σειρά, καθώς η σχέση της με τον Γιώργο Καπουτζίδη είναι κάτι παραπάνω από καλή και ο τελευταίος τη θεωρεί απ’ τις κορυφαίες Ελληνίδες ηθοποιούς.

Το δεύτερο πρόσωπο που έχει κλείσει ήταν η Μαριέλλα Σαββίδου η οποία πήρε μέρος στο Voice (όχι της Ελλάδας, αλλά της Γαλλίας) και έπαιξε και στο προηγούμενο σήριαλ του Καπουτζίδη («Εθνική Ελλάδος»).

Δυστυχώς για τους φίλους του «Παρά 5» όμως που ονειρεύονταν να δουν μια νέα σειρά που θα τους θύμιζε έστω και λίγο το αγαπημένο τους σήριαλ, ο Γιώργος Καπουτζίδης είδε ότι λόγω βεβαρημένου προγράμματος δεν θα μπορούσε να φέρει εις πέρας την αποστολή του και να βγάλει ένα αποτέλεσμα τόσο άρτιο όσο θα επιθυμούσε και γι’ αυτό αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρότζεκτ, αν και είχε παραδώσει στους υπεύθυνους του καναλιού τα πρώτα επεισόδια.

Το Star συνεχίζει κανονικά τον προγραμματισμό του και θα βγάλει στον αέρα τη σειρά με νέο σεναριογράφο. Η πληροφορία που ήθελε το γνωστό συγγραφικό δίδυμο Ρήγα-Αποστόλου να αναλαμβάνει το σενάριο του σήριαλ, δεν ισχύει.

Οι άνθρωποι του καναλιού επιθυμούν μια πιο φρέσκα γραφή και γι’ αυτό θα στραφούν σε άλλες λύσεις. Ακούγεται έντονα το όνομα του Άγγελου Χασόπογλου (εις εκ των σεναριογράφων της Πολυκατοικίας και άλλων χιουμοριστικών σειρών).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιθυμία των ιθυνόντων του Star να έχουν στο πρόγραμμά τους μια σειρά με υπογραφή Καπουτζίδη, δεν θα γίνει πραγματικότητα.

menshouse.gr

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα