Οι αποκαλύψεις στα Καλημερούδια: Μιλάει για όλα!

18:52 1/2/2016 - Πηγή: TVNea
Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε στη Ντορέττα Παπαδημητρίου για όλα.

Η επιστροφή στην πρωινή ζώνη:
«Πρωινό ξανά! Γενικά δεν ξέρω γιατί.... Πρέπει να μαζευτώ, να μη μιλάω. Είχα πει ότι δεν θα πρόκειται να κάνω πρωινό γιατί δεν μπορώ το πρωινό ξύπνημα. Είναι λίγο δεύτερη φορά Αριστερά. Με την Αριστερά αλλάξαν πολλά πράγματα στη ζωή μου, δεν το περίμενα. Για το Πρωινό ΣουΚου ήταν μια συνθήκη. Ήταν η Μαρία που ήθελα να δουλέψω πολύ μαζί
της, ήταν η αρχισυντάκτρια που την ήξερα, ήξερα δημοσιογράφους. Ήμουν στο δυναμικό του ΑΝΤ1, αλλά το σίριαλ που συμμετείχα δεν ήταν και στην... πρώτη γραμμή. Μαζί με το σίριαλ πήγαινα εγώ. Ήμουν εκεί, έγινε αυτή η πρόταση και πήγα».

Τι διαφορά έχει ο Νίκος Μουτσινάς του «Πρωινού Καφέ» με αυτόν του «Πρωινό ΣουΚου»;
«Εύχομαι να έχει μεγάλη διαφορά. Λίγο αλλιώς βλέπω τα πράγματα πια. Είναι διαφορετικό αυτό που αντιμετωπίζω εγώ. Στα πρωινά υπάρχει μια συγκεκριμένη σκαλέτα. Έχει μια ροή εκπομπής, μια θεματολογία. Εγώ πιο πολύ του σχόλιου και των ρούχων είμαι. Εγώ όλο το υπόλοιπο κομμάτι το παρακολουθώ, επειδή το έχει αναλάβει η Μαρία. Δεν είναι ότι βαριέμαι το υπόλοιπο, αλλά αν έχεις ένα θέμα κυτταρίτιδας, τι να πω;».

Οι φήμες πριν τη συνεργασία με τη Μπεκατώρου:
«Με κούρασε πολύ αυτό το θέμα με το όνομα. Το είχα ξεχάσει λίγο. Είχαμε κατοχυρωθεί ως ορχήστρα στο “Δέστε Τους”. Δεν είχαμε πρώτα και δεύτερα βιολιά. Νόμιζα ότι είχα φύγει πια από αυτό. [...] Δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο θέμα. Τι να πω δηλαδή; Να μπει το όνομά μου πρώτο ή δεύτερο; Σαφώς η Μαρία έπρεπε να μοιραστεί μια εκπομπή που παρουσίαζε μόνη της, αλλά φοβάμαι να δηλώνω και πράγματα πια... Έχω βάλει μυαλό, γιατί τα λούζομαι. Πάντως επειδή δεν θέλω να κάνω πορεία στο πρωινό, δεν είναι από τα όνειρά μου να είμαι εκεί, δεν υπάρχει και κανένας ανταγωνισμός. Ούτως ή άλλως στη φάση που είμαι δεν θέλω να ανταγωνιστώ και κανέναν. Αλλά δεν είναι και κάτι που το αγαπάω πάρα πολύ και το θέλω με νύχια και με δόντια. Περνάω πάρα πολύ ωραία με τη Μαρία. Ο σκοπός ήταν να γίνουμε μια παρέα οι τέσσερις μας. Κι αυτό δεν σηκώνει και βιολιά».

Τα τηλεοπτικά όνειρά του:
«Τι έχει μείνει; Να παρουσιάσω ένα δελτίο; Κακώς που δεν το έκανα. Τότε που το δελτίο του Star ήταν με gossip περίμενα να μου προτείνουν κάτι. Θα ήθελα να κάνω κάτι μου αρέσει. Ένα παιχνίδι; Να το κάνω. Να μην είμαι μόνος μου; Να είμαι με άλλους 100; Άμα είναι ωραία η παρέα, κανένα πρόβλημα!».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα