Σχολιάζοντας τις τηλεοπτικές εξελίξεις!

12:52 29/9/2014 - Πηγή: TVNea
Του Στάθη Πουρουτίδη!

Έχω κέφι, διάθεση να γράψω για όλους σήμερα.

Το αιχμηρός είναι το λιγότερο που μπορεί να με χαρακτηρίσει. Για πάμε να ξεκινήσω γιατί έχω τον ασυγκράτητο.

Η Αννίτα Πάνια είπαν ότι θα αλλάξει κόνσεπτ ε; Το άλλαξε τελικά, το πάνελ δεν μιλάει δεν λαλάει και οι ωραίοι και οι ωραίες με πλαστικές και μέση δαχτυλίδι ήρθαν. Τόσο πολύ άλλαξε που μου θυμίζει μια από τα ίδια.

Καλέ έκανε πρεμιέρα και η Τατιάνα Στεφανίδου,
α χαμπάρι δεν το πήρατε; Πιο χάλια σκηνικό δεν έχω δει. Ειλικρινά, ότι είχε μείνει στο STAR από το 90 της το δώκανε.

Επίσης τόσος κόσμος μέσα μπούκωσα, ριγμένος σε καναπέδες και τραπέζια και η Τατιάνα να κάνει ναζάκια και μούτες. Δεν είχα χειρότερο, μέχρι και η ίδια είπε ξερνάω μ’ αυτά που κάνω. Συ είπας. ( Πάντως δουλίτσα να υπάρχει δεν λέω, αλλά παιδιά έχετε το νου σας γιατί βλέπω καμιά μέρα να αδειάζει το πλατό και δεν θα το πάρετε και χαμπάρι.

Παλιά της τέχνη κόσκινο άλλωστε). Τώρα που επιστρέφει και η Ελένη καταλαβαίνεις τη μάχη έχει να γίνει. Δεν συμπαθιούνται που δεν συμαπθιούνται από τα νιάτα τους, θα γίνει του αλαλαγμού. Για να δω νύχια, βγήκαν ήδη…
Επόμενο σχόλιο για το καυγαδάκι που είχε η Μαρία Ηλιάκη με τον Μάκη Πουνέντη. Καλά μεταξύ μας το λες τσακωμό όχι και καλά παρεξήγηση, γι αυτό και ο Μάκης δυο μέρες δεν πάτησε το πόδι του στον ΣΚΑΙ και δεν ήξεραν τι να κάνουν.

Το τι συσκέψεις κάνανε Μαρία και Μαρία ( η μια παρουσιάστρια και η άλλη αρχισυντάκτρια) δεν λέγεται. Και δώστου η Άλκιστις Μαραγκουδάκη να μπαίνει και δώστου ο σκηνοθέτης να βγαίνει, τον έπαθαν τον ντουβρουτζά όλοι.

Ε και για να το σώσουν άρχισαν τις πρόβες, λίγο από εδώ λίγο από εκεί, λίγο η Μαρίες που τηλεφωνούσαν στον Μάκη, λύγισε και επέστρεψε.( Καλά μεταξύ μας δεν θα έφευγε , ναζάκια έκανε ο λαλίστατος Μάκης – έτσι τον αποκαλούν γιατί δεν μιλάει ένα γεια και έξω από την πόρτα).

Πάντως αυτό το Σαββατοκύριακο ( έχουν και την πρεμιέρα τους βλέπεις ) ξεπατώθηκαν στις πρόβες. Κι αυτό να το κάνουμε έτσι, κι αυτό από εκεί, άστα λέμε, ρετάλια έφυγαν.
Α να πω και τα καλά μου λόγια για το Φ+Μ live που ναι αγαπώ, βλέπω και γελάω. (Καλή αρχή είδωλα!). Να μη λες μόνο ότι θάβω και βγάζω χολή. Οκ το δίδυμο αυτό δεν υπάρχει είναι γνωστό χρόνια τώρα τι μπορώ να πω εγώ. Αυτά πρέπει να βλέπει και η Κωνσταντίνα στον ALPHA για να φτιάξει ομάδα, να βρει χημεία. Αλλά πού; ακούει;. Θέλει επειγόντως έναν τύπο – κάρακτερ μέσα στο πλατό.

Να ανάβει την σπίθα γιατί αλλιώς θα καεί η γούνα μας, εεεε της, καλύτερα.
Είδα που λες αυτή την εβδομάδα και το ξέσπασμα της μάνας της Σίσσυς Φειδά στην μεσημεριανή εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη. Δεν θα γράψω πολλά. Μόνο ένα, λάθος.

Αυτή η τηλεόραση μου θυμίζει τα νιάτα μου σ’ αυτή τη δουλειά, τότε που το ξεκατίνιασμα είχε ανθίσει. Ήταν το ίδιο, εποχές ALTER τότες (πρόσεξε δεν κάνω κάποιο αφορισμό γιατί κι εγώ εκεί ήμουν). Άλλωστε η ευθύνη για εμένα πάει ολοκληρωτικά σ’ αυτή την μάνα που μπόρεσε να σταθεί μπροστά στην κάμερα, στολισμένη με τα διαμάντια, τα σατέν και τα λαμέ και να κατακεραυνώσει το παιδί της. Δείχνοντας ακόμη και τουαλέτες από ταφτάδες που αγόρασε. Όσο πόνο κι αν της έδωσε, πρόσεξε το παιδί της, θα έπρεπε απλά να σιωπήσει. Κι ύστερα ποιος ειδικός, ποιος δημοσιογράφος (με όσα χρόνια πορείας) μπορεί να πάρει θέση, να σχολιάσει, να πει… τι;;;;;

Και κλείνω με το μήνυμα μου στον Μάρκο Σεφερλή, που συμπαθώ όπως και την φίλη Έλενα Τζαβαλιά ( τι σώμα έχει αυτή η γυναίκα, της το λέω συνέχεια κάθε φορά που την βλέπω), μην απαντάς σε ότι σε ρωτάνε οι δημοσιογράφοι πρέπει να το μαζέψεις,όλη την εβδομάδα που μας πέρασε απάντησες σε ότι κανάλι έχει η Ελλάδα.

Καλά στα λένε όλοι να την αφήσεις αυτή τη συνήθεια. Άκου τους.
Άντε καλή μας εβδομάδα.

mediasoup.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα