Ο ''Ρίκο'' του Star αποκαλύπτει:''Πέρασα από πολλές οντισιόν για να με επιλέξουν στο σήριαλ''

12:16 15/12/2015 - Πηγή: TVNea
Από το θρίλερ του ΑΝΤ1 «Εκδρομή» ,στην κωμική σειρά του Star «Μια τρελή οικογένεια». Από τον μυστήριο και φοβισμένο ορειβάτη Πάνο, στον ευχάριστο και πολυλογά Ρίκο.

Ο 26χρονος Δημήτρης Κυρατσούδης από τη Θεσσαλονίκη, βλέπει την καριέρα του να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο
και μάλιστα λίγα χρόνια μετά την αποφοίτησή του από τη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη συμπρωτεύουσα. «Η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά ήταν στην «Εκδρομή» του ΑΝΤ1, που πήγε πολύ καλά σε τηλεθέαση. Αυτή ήταν το... διαβατήριό μου. Ωστόσο για να πάρω τον ρόλο του Ρίκο Ρίτσι στο σίριαλ του Star ,πέρασα από πολλές οντισιόν. Μου αρέσει ο ήρωάς μου, γιατί είναι αυτό που λέμε "καλό παιδί". Είναι μικροπαντρεμένος, έχει αποκτήσει δίδυμα αγόρια, λατρεύει τη γυναίκα του και είναι ισορροπημένος. Οταν ήμουν πιο μικρός, είχα σκεφτεί κι εγώ ότι θα ήθελα να παντρευτώ νέος για να χαρώ τα παιδιά μου. Μόλις τελείωσα τη σχολή και άρχισα να δίνομαι στη δουλειά μου, τα όνειρα περί οικογένειας τα άφησα για αργότερα. Θα ήθελα μέχρι τα 35 να αποκτήσω τη δική μου φαμίλια βέβαια. Δυστυχώς, τώρα, με την οικονομική κρίση, υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις» λέει στην «Espresso» ο ηθοποιός που μετακόμισε πριν από τρεις μήνες στην Αθήνα και ζει παρέα με τις... γάτες του, τη Νάλα και τον Περσέα. Στο πλατό, ωστόσο, κάνει παρέα με το γλυκό μπουλ μαστίφ, τον Φάτσα.
Πολλές ώρες
Αν και θα είχε προτάσεις για τον κινηματογράφο και το θέατρο, ο Δημήτρης αποφάσισε φέτος να αφιερωθεί στην τηλεόραση. Η σειρά προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα και εκείνος έχει καθημερινά δεκάωρα γυρίσματα. «Με το που θα μπω στο σπίτι μου, κατά τις 7.30 το βράδυ, πρέπει να μάθω 14 σελίδες ρόλου. Ευτυχώς, μένω στο ιστορικό κέντρο και μπορώ με το μετρό να μετακινούμαι εύκολα και να κάνω τις δουλειές μου» καταλήγει ο Δημήτρης.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα